26.8.15

Best dan Berkesan Ke Set Kehamilan Shaklee?

Kebanyakan pengguna sekarang sudah gunakan Set Kehamilan Shaklee semasa mereka sedang hamil. Tidak kiralah untuk cahaya mata yang kali pertama, kedua mahupun kali ke berapa, Set Kehamilan Shaklee menjadi pilihan mereka.

Best dan berkesan sangat ke Set Kehamilan Shaklee ni sampai mencetuskan fenomena di dalam Malaysia sekarang?

PERBEZAAN MENGANDUNG PERTAMA & KEDUA Dengan Set Kehamilan Shaklee

Meh kita baca testimoni pengalaman sendiri Puan Mareeya mengenai Set Kehamilan Shaklee

Sekarang kandungan saya dah masuk 23minggu. Kira dah nak masuk 6 bulan.

Saya alami perbezaan yang ketara antara mengandung sekarang & yang pertama dulu.

1st pregnant : saya belum kenal Shaklee. Saya makan vitamin klinik kerajaan which is ade folik asid, b-complex, iron tablet & Vitamin C

Tapi saya bukan jenis yg compliance sangat. Selalu saya skip ubat² klinik ni. Saya lalu minum susu dutch lady & fresh milk. Saya tak minum anmum sebab Misi klinik kata tak bagus (saya pernah minum skali je. Dah beli sekotak anmum coklat. Then lepas Misi kata tak elok terus saya stop)


Pregnant sekarang : saya makan set lengkap Set Kehamilan Shaklee untuk Ibu mengandung yang mana ade ESP protein soya, multivitaminVITALEA, VITAMIN C, OSTEMATRIX, B-COMPLEX.

Manakala OMEGA GUARD saya akan start consume lepas 6 bulan nanti.

Sama macam pregnant 1st dulu, saya bukan la jenis compliance sangat. Tapi saya lebih disiplin sikit jika dibandingkan dengan masa pregnant 1st dulu. Susu saya jarang minum sekarang. Sangat jarang.


Saya belum kenal Set Kehamilan Shaklee. Akibatnya Pregnant 1st :

•• saya alami alahan yang sangat teruk. Lembikkk. Saya selalu ke emergency department. Kena cucuk masuk air. Kena masuk wad semalaman sebab hyperemesis gravidarum (alahan teruk). Saya selalu MC sebab alahan teruk sampai geng² wad mengata kat saya (tapi saya tak ambil pusing sebab saya yang rasa sakit tu)

•• Saya selalu kene tarik mengkarung sebab saya tak cukup kalsium. Alaaaa, kejang kaki tu. Setiap malam saya menjerit panggil laki suruh tarik kaki. Haha. Sampaikan dia boleh kata kat saya, Awk ni jangan la jerit malam². Kang ape pulak orang pikir. Hahaha. Masa tu saya tak kesah jugak sebab sakit sangat tarik mengkarung ni !!)

•• seawal kandungan 5 bulan keluar stretch mark!!!! Banyak!!! Hitam!!! Ya Allah. Saya sangat stress. Daripada awal kehamilan lagi saya dah sapu macam² contohnya Bio oil laa, minyak Johnson laa. Tapi ada jugak (saya tak dapat terima kenyataan). Dan paling tak best kesan stretch mark tu saya jadi sangat gatallllll..... Tergaru² perut dah macam apa dahhhhh

•• saya mudah letih, sakit pinggang.

•• saya alami keputihan yg teruk (Sangat teruk smpai kene masuk pessari)


Saya dah kenal dan guna Set Kehamilan Shaklee. Akhirnya pada 2nd pregnant :

•• alahan masih lagi ada. Melepek la jugak tapi dah takda la seteruk yang saya pregnen 1st dulu. Saya tak pernah ke emergency department, tak pernah masuk wad & paling penting nya, SAYA DAH TAK PERNAH MC masa 2nd pregnen ni!!!

•• setakat ni dah 23 minggu, saya tak pernah lagi kene tarik mengkarung.. Kire malam² dah takyah la saya terjerit² dek akibat cramp kaki tarik mengkarung tu !!!

•• setakat ni masih takde stretch mark. Takde langsung. Saya sapu minyak Johnson je. So takde la saya nak tergaru² lagi macam monyet ke apa ke. Hehehehe

•• saya lebih bertenaga, sudah semestinya !!

•• tiada langsung keputihan!!! Ini adalah OHSEM dan Magic!!


Best dan Berkesan Ke Set Kehamilan Shaklee?

Alhamdulillah sudah testimoni sudah membuktikan Set Kehamilan Shaklee dapat membantu ibu hamil untuk menjadi Super Ibu Hamil sepanjang tempoh kehamilan. Dengan izin Allah, sudah semestinya


Set Kehamian Shaklee menyediakan sumber kalsium, protein, multivitamin, b complex, omega dan acid folic yang diperlukan oleh ibu mengandung. Dengan penambahan Vitamin C dalam Set Kehamilan Shaklee ini , dapat membantu mengoptimakan penyerapan nutrisi dalam makanan harian anda dan juga dalam supplemen.

Set Kehamilan Shaklee terdiri daripada

1. VITALEA (MULTIVITAMIN) FORMULA ZAT BESI
- Mengandungi 12 vitamin dan 7 galian dan ianya lengkap dengan zat besi formula (iron) termasuk vitamin A,B,C,D,E, Kalsium dan Iron.
- Membekalkan nutrien yang cukup untuk tubuh ibu hamil supaya sentisa sihat, cergas dan bertenaga
- Kandungan Zat besi membantu kadar tekanan darah yang sihat untuk ibu hamil
- Kekurangan Zat besi (iron) boleh menyebabkan si ibu lemah, mudah nak pitam atau pengsan dan pucat lesu
- HB rendah semasa hamil berbahaya kepada ibu hamil dan banyak risikonya.

2. B-COMPLEX BERSAMA ASID FOLIK
- Lengkap dengan 8 Vitamin B menggantikan nutrisi Vitamin B yang sudah hilang dalam keperluan ibu hamil
- B Complex memberikan tenaga dan membantu mengurangkan stress ibu hamil
- B Complex shaklee dilengkapkan Asid Folik iaitu B9 yang sangat penting dalam membina sel-sel baru dalam tubuh.
- Asid Folik penting kerana ia mengurangkan risiko kecacatan saraf tunjang bayi (neural tube defect) seperti gangguan pada pembetukan saraf tunjang (spinal bifida)
- Asid Folik perlu diambil sebelum hamil lagi sekurangnya 3 bulan sebelum merancang hamil.

3. VITAMIN C (SUSTAINED RELEASE 500MG)
- Sebiji vitamin C Shaklee bersamaan 7 setengah biji oren dan memenuhi keperluan vitamin C minima tubuh kita iaitu 500mg.
- Diformulakan mengikut pelepasan masa dan akan digunakan secara beransur-ansur mengikut keperluan badan kita.
- Mengekalkan pertahanan antioksida secara semulajadi, kekuatan sel, kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, otot dan salur darah
- Mencantikkan kulit ibu hamil
- Vitamin C shaklee tidak mempunyai pewarna dan pengawet tambahan

4. OSTEMATRIX (KALSIUM DAN MAGNESIUM)
- Kalsium sangat penting untuk pembinaan sel dan pembentukan tulang dan gigi bayi
- Mengandungi Vitamin D, Magnesium, dan Mineral Zinc, Manganase membantu memelihara kesihatan yang baik.
- Ostematrix mengelakkan kekejangan otot, sakit pinggng, lenguh-lenguh dan kebas kaki/tangan dan juga gigi dan gusi berdarah yang dialami oleh ibu hamil.
- Menyelesaikan masalah sembelit ibu hamil
- Membantu persediaan penghasilan susu selepas bersalin
- Sesuai diambil oleh ibu hamil yang tidak minum susu semasa hamil menggantikan bekalan kalsium yang diperlukan oleh tubuh bayi dan ibu hamil

5. ENERGIZING SOY PROTEIN (PROTEIN)
- Ianya sangat penting untuk membina dan memperbaharui sel-sel tisu, hormon dan enzim di dalam tubuh.
- Ibu yang hamil memerlukan protein untuk pembentukan kuku, rambut dan kecantikan kulit ibu.
- Ibu hamil yang mengalami Morning Sickness yang teruk memerlukan tenaga dan ESP dapat membantu.
- Protein ini juga membantu membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi.
- Keperluan protein sewaktu mengandung perlulah mencukupi bagi membantu pertumbuhan plasenta, uterus, penghasilan susu dan untuk membantu aliran darah ibu yang bertambah
- ESP mngandungi Indeks Glisemik yang rendah dan sesuai mencegah Diabetes semasa hamil.
- ESP memberikan rasa kenyang pada ibu hamil

VITAMIN TAMBAHAN TRIMESTER 2 DAN 3 KEHAMILAN ( 4 BULAN KE ATAS)

6. OMEGA GUARD (MINYAK IKAN)
- Ianya sangat penting dalam membantu pembentukan otak bayi dari peringkat awal pembentukan.
- Mengandungi Omega 3, DHA, EPA yang sangat penting untuk pembentukan otak bayi menjadi cerdas
- Ianya juga membantu memecahkan lemak di dalam tubuh kita dan ia membantu ibu mengawal berat badan ketika mengandung.
- Disarankan diambil semasa Trimester 2 dan Trimester 3 kehamilan.


Istimewa untuk para ibu yang berminat dengan Set Kehamilan Shaklee pada bulan ini - anda layak mendapat penjimatan dengan harga SUPER GILA dengan pembelian Set YES bagi Set Kehamilan Shaklee.

Apa yang perlu lakukan hanyalah dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee sahaja. Secara automatik anda layak untuk terus BERJIMAT dengan Set Kehamilan Shaklee !!

Kenapa best sangat promosi Set Kehamilan Shaklee ni? Actually, promosi ni first time Shaklee tawarkan untuk appreciate ahli baru dengan mendapat benefits extra apabila mendaftar ahli. Extras dari segi bonus jika anda ingin berbisnes dan extra diskaun + cashback jika anda ingin makan sendiri. Zaman saya enroll dulu langsung takde offer best macam ni tau. So teramatlah rugi ibu-ibu yang sedang mencari Set Kehamilan Shaklee kalau tak grab promosi YES yang sangat best ni.

Kenapa saya terus galakkan anda daftar sebagai ahli bila beli Set Kehamilan Shaklee ni?

Sebenarnya tujuan daftar bukan semata-mata nak berbiznes Shaklee tapi untuk anda sendiri dapat penjimatan extra. Kalau tak jadi ahli, terpaksa beli harga retail yang jauh lagi mahal. Jadi fokus saya di sini untuk bantu ibu yang nak dapatkan Set Kehamilan Shaklee ini pada harga promosi dan nikmati EXTRAS yang Shaklee berikan bila daftar sebagai ahli.

Bila mendaftar sebagai ahli, anda hanya perlu membayar RM 79.00 tapi faedah yang anda bakal dapat adalah:

1. Layak dapat beli Set Kehamilan Shaklee dan kesemua set lain (iaitu Set Bersalin Shaklee, Set Kurus Shaklee dan Set Awet Muda Vivix) pada harga ahli di mana anda boleh jimat lebih 25%
2. Dapat FREE vitalea yang berharga RM88.++
3. Dapat EXTRA 5% diskaun dari harga ahli
4. FREE kos shipping RM 10
5. Dapat Cashback ~ RM23++

BONUS:
FREE consultation, jadual pengambilan vitamin serta jemputan ke group khas FB apabila membeli dengan saya


Jika anda berminat untuk mendapatkan khidmat nasihat, order produk Shaklee dan sebagainya, hubungi

Umi Nazrah
Whatsapp 019-4320059
Facebook Kulit Cantik dan Sihat Semulajadi


Continue Reading

25.8.15

Krim NutriWhite Untuk Wajah Dan Cara Memakainya


Sebagai gadis dan wanita, adalah sangat penting untuk kita tahu pelbagai jenis krim untuk wajah dan cara memakainya yang betul. Dengan begitu setiap produk boleh memberikan khasiatnya dengan tepat.

Toner
Banyak dari kita yang sering melewatkan memakai toner kerana menganggap tidak terlalu banyak efeks toner untuk kulit wajah. Padahal toner diperlukan untuk kekal menjaga kelembaban kulit sekaligus menjaga kadar minyak agar tidak berlebihan. Toner seharusnya digunakan setelah kita mencuci muka denga facial foam sebelum kita memakai produk make-up wajah lainnya. Jadi gunakan toner pada kapas dan usapkan secara merata dengan lembut ke seluruh bahagian wajah.

Sunblock atau sunscreen
Setelah wajah kita lebih segar dengan toner, mulakan sapuan sunscreen atau sunblock bila memang perlu. Sunblock atau sunscreen harus digunakan lebih dulu dari pelembab kerana produk ini perlukan waktu yang cukup lama dibandingkan dengan pelembab untuk boleh meresap dengan baik di kulit wajah. Kecuali, jika kita memang akan langsung melakukan aktiviti outdoor seperti olahraga, sunblock boleh digunakan langsung sebelum melakukan aktiviti, tanpa menggunakan pelembab atau bedak setelahnya.

Krim jerawat
Bagi yang mempunyai masalah dengan jerawat, biasanya krim anti jerawat yang harus rutin digunakan. Bila memang begitu, gunakanlah setelah kita memakai sunblock atau sunscreen. Krim jerawat memang paling baik digunakan langsung pada kulit wajah, tapi menggunakannya setelah sunblock atau sunscreen tidak akan mengurangkan khasiatnya. Kecuali jika krim jerawat kita cukup "keras" dan lebih baik digunakan pada malam hari saja atau pagi hari setelah menggunakan pelembab. Sebagai alternatif, kita boleh juga mencuba krim jerawat yang semulajadi.

Pelembab
Pelembab boleh menjadi krim wajah yang paling berat yang biasa kita gunakan. Jadi lebih baik digunakan terakhir sebagai lapisan penutup yang melindungi kulit wajah kita. Termasuk untuk jenis pelembab yang mengandung SPF sekalipun.

Sekarang kita sudah mengetahui jenis krim wajah dan cara memakainya dengan cara yang betul. Ini adalah urutan dan cara memakai yang paling umum digunakan kalau kita memakai produk wajah yang umum.



Begitu juga dengan set skincare Shaklee iaitu Nutriwhite


Set Nutriwhite lebih sesuai utk kulit normal tanpa sensitiviti dan jerawat yang teruk sebab ianya berfungsi lebih kepada mencerah, dan kandungan vitamin C yg tinggi tak sesuai untuk kulit yang sensitif dan berjerawat teruk.

Bagi yang mempunyai masalah kulit tidak sekata, berkedut, jeragat dan tompok hitam, sangat disyorkan untuk mencuba set Nutriwhite.

Nutriwhite dihasilkan daripada ramuan nutrien dan herba tulen dan 100% selamat. Yang bagusnya product ini dihasilkan oleh saintis di US dan Jepun besama pakar penjagaan kulit. Ambil masa 3 tahun untuk terhasil.


NutriWhite mengandungi :

Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15

· Licin serta kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit kesan daripada cahaya matahari dan Mountain Arnica untuk menghilangkan radang kulit, pelembap yang bertindak daripada semua sudut ini melindungi anda daripada kesan-kesan memudaratkan cahaya matahari dan membantu membina daya ketahanan kulit terhadap kerosakan persekitaran

Overnight Renewal Whitening Cream

· Memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu tidur
· Linden menyihatkan serta melembapkan kulit secara mendalam
· Scullcap mencerah dan menghilangkan radang kulit
· Vitamin C aktif mengurangkan tompok-tompok hitam serta mengembalikan keserian wajah
· Pada waktu pagi, anda akan bangun dengan kulit yang gebu, halus, cerah dan berseri

Gentle Deep Foaming Cleanser

· Membersihkan dan menyegarkan kulit
· Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan
· Alga Hijau menyahtoksin dan melembapkan
· Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen
· Lembut dan menyegarkan

Soothing Radiance Whitening Softener

· Ia lembut dan mengembalikan kulit pada pH yang seimbang
· Kulit berasa lebih segar dan tegang dengan Rosemary
· Kudzu menegangkan dan mencerahkan
· Marshmallow melembapkan
· Ianya sangat berkesan

Gentle Action Makeup Remover

· Menjadikan kulit anda licin, lembut dan berseri
· Tunas Pokok Bic menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan
· Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit
· Lembut, tidak berminyak, dan kulit anda akan kelihatan lebih berseri

Daily Defense Whitening Essence

Cara yang menyenangkan untuk mendapatkan kulit muka yang licin dan berseri yang diformulasi dengan:

· Bearberry untuk mencerahkan dan menegangkan kulit,
· Strawberi Begonia untuk mengimbangkan pigmen
· Kacang Soya untuk melembutkan dan mengurangkan tompok-tompok hitam
· Mulberi untuk mencegah daripada kerosakan kesan daripada cahaya matahari
· Di samping itu, Vitamin C aktif ditambah untuk memperbaiki kulit serta mengembalikan seri wajah
· Lembut dan mudah diserap oleh kulit

Spot Whitening Treatment

· Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat
· Kuasa pencerahan botani dihasilkan daripada pati Likuoris dan Peony, yang amat bernilai disebabkan kesannya dalam mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit
· Cats Claw menegangkan kulit
· Vitamin C aktif membawa kecerahan yang baru untuk kulit anda dengan rawak wajah yang lebih halus


NUTRIWHITE BERTINDAK DENGAN 5 CARA

1.MENGHALANG
Menghalang kerosakan dari sinar cahaya matahari dan alam sekitar dengan aktif. Melindungi kulit dari kerosakan dan gelap (sunburn) kesan dari sinar cahaya matahari dan UV.

2.BERKURANGAN
Membantu mengurangkan pigmen gelap dalam kulit yang menyebabkan kulit kelihatan kusam. Kulit akan menjadi lebih cerah bercahaya, tanpa cela dan lebih sekata.

3.MENYEKAT
Membantu menyekat pigmen gelap dari sel2 kulit asas daripada memindahkan pigmen tersebut ke lapisan atas, sekaligus menyekat kemunculan tompok hitam.

4.MENCERAH
Membantu mencerahkan wajah bersesuaian dengan sel melanin yang sedia ada, menjadikan kulit cerah sekata.

5.MEMPERBAHARUI
Mengeluarkan sel-sel mati yang boleh menyebabkan biotchiness, dan mewujudkan kulit yang lebih baru, cerah berseri.

Perbezaan Produk Nutriwhite Shaklee

  1. Nutriwhite dibangunkan oleh saintis dan pakar penjagaan kulit di Jepun dan Amerika syarikat
  2. Mengambil masa 3 tahun untuk pembinaan produk (teliti tuuu)
  3. Pemilihan bahan aktif dan mentah, diperolehi dari 16 buah negara
  4. Unik, eksklusif, menggunakan pebagai dimensi pendekatan untuk mencerahkan wajah
  5. Ramuan gabungan yang optimum
  6. Semestinya selamat dan berkesan
  7. Vitamin C yang terkandung dalam set ini merupakan ramuan yang selamat dan terbukti berkesan untuk mendapatkan manfaat yang maksimumtanpa risiko kesan sekunder
  8. Campuran daripada 16 nutrien botani yang kuat yang membantu mengurangkan penampilan melanin yang sedia ada untuk mewujudkan kulit yang lebih putih, cerah dan bercahaya

Jika anda ingin mencuba set asas Nutriwhite, sebagai permulaan anda boleh cuba:

1. GENTLE DEEP FOAMING CLEANSER
2. SOOTHING RADIANCE WHITENING SOFTENER
3. DAILY DEFENSE WHITENING ESSENSE
4. ULTIMATE PROTECTION WHITENING LOTION

 Apa kata para pengguna set skincare Nutriwhite Shaklee?















Anda berminat untuk mencuba?




Nak menikmati discount 20-30% harga produk? Semestinya boleh. Dengan register ahli Shaklee. Hanya RM 79.00 pendaftaran sekali untuk seumur hidup
 Daftar Ahli Shaklee
BERITA GEMBIRA Jika anda mendaftar ahli Shaklee bulan ini dan membeli sebotol Ostematrix, anda akan mendapat multivitamin Vita-Lea yang sudah berusia 100 tahun daripada Shaklee secara PERCUMA !!

Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

20.8.15

ESP dan Vitamin C Shaklee Dijual Separuh Harga?


Masih belum terlambat rasanya untuk saya update mengenai khabar berita yang agak menggemparkan dunia Shaklee di seluruh Malaysia ni. Hehehe. Walaupun promosi ESP dan Vitamin C Shaklee Dijual Separuh Harga ni akan berakhir 31 Ogos 2015 nanti

Seluruh Malaysia terkejut ESP dan Vitamin C Shaklee Dijual Separuh Harga. Ye la, mana tak terkejutnya apabila mengetahui bahawa killer product Shaklee iaitu ESP dan Vitamin C dijual separuh harga. Tetapi jangan cepat melatah. Ini adalah promosi berkala yang dilakukan oleh pihak Shaklee Malaysia untuk menghargai para ahli Shaklee.

Itu yang menariknya apabila menjadi ahli Shaklee. Pasti ada-ada saja promosi yang dilakukan oleh pihak syarikat Shaklee. Menjadi ahli Shaklee tak semestinya anda harus menjual dan buat bisnes. Mana tahu dengan makan ESP dan Vitamin C sahaja secara tiba-tiba hasil testimoni pada tubuh badan anda tu, kawan-kawan sedara-mara sahabat-handai anda nampak dan teringin nak cuba. Kan tu dah namanya menjual. Hehehe

Jadi betul ke ESP dan Vitamin C Shaklee Dijual Separuh Harga? Ye betul. Tetapi hanya kepada para ahli yang tertentu sahaja yang dapat SMS daripada pihak Shaklee.

Jangan pulak lepas ni semua orang pakat g risik kat pengedar Shaklee untuk beli ESP dan Vitamin C Shaklee Dijual Separuh Harga lak ye. Menyalahi P&R Shaklee kalau dijual separuh harga. Hehehe



Itu lah SMS misteri yang akan diterima oleh para ahli yang layak.

Ada antara para ahli di bawah jaringan saya yang layak untuk membeli ESP dan Vitamin C Shaklee Dijual Separuh Harga ni. Alhamdulillah, syukur kepada mereka. Durian runtuh la ye

Untuk anda yang asyik makan produk Shaklee tapi belum-belum daftar ahli, saya cadangkan anda daftar dengan segera. Mana tahu ada rezeki bergolek anda untuk dapat potongan separuh harga produk Shaklee selepas ni kan. Who knows ?!































Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik button di bawah untuk membuat pesanan terus secara online.


ESP http://bit.ly/ESPsoyprotein

Vitamin C http://bit.ly/vitaminc500mg




Nak menikmati discount 20-30% harga produk? Semestinya boleh. Dengan register ahli Shaklee. Hanya RM 79.00 pendaftaran sekali untuk seumur hidup
 Daftar Ahli Shaklee
BERITA GEMBIRA Jika anda mendaftar ahli Shaklee bulan ini dan membeli sebotol Ostematrix, anda akan mendapat multivitamin Vita-Lea yang sudah berusia 100 tahun daripada Shaklee secara PERCUMA !!

Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading