0

Shaklee ada produk kecantikan wajah? Ye ada. Namanya Nutriwhite dan Enfuselle. Kedua-dua set ni khusus untuk masalah kulit masing-masing tau. Jadi anda wajib ketahui dulu masalah yang anda alami. Ada yang mengatakan set Nutriwhite dan Enfuselle ni lebih hebat daripada SKII. Betul ke?

Sebelum anda ketahui kesan Nutriwhite dan Enfuselle ni sehingga ramai pengguna memberikan pendapat Nutriwhite dan Enfuselle lebih hebat daripada SKII, anda cuba semak dulu masalah kulit anda dengan set cadangan Nutriwhite dan Enfuselle.

1. Set Enfuselle

Bagi mereka yang alami kulit berminyak boleh menggunakan Set NORMAL TO OILY.


Kalau kulit kering boleh menggunakan Set NORMAL TO DRY.

Masalah Kulit Kering boleh menggunakan:
1. Hydrating Cleansing Lotion
2. Hydrating Toner
3. Hydrating Moisturizer
4. Eye Treatment

Masalah Kulit Berminyak, Berjerawat ataupun mempunyai bekas jerawat:
Boleh menggunakan Set ENFUSELLE Normal-Oily iaitu:
1. Purifying Cleasing Gel
2. Purifying Toner
3. Balancing Moisturizer

Set Normal-Oily Enfuselle Shaklee terdiri daripada:
✿ Purifying Toner
➧ Meminimumkan kemunculan liang-liang yang besar pada kulit
➧ Membantu mengawal kulit yang berminyak
➧ Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit

✿ Purifying Cleansing Gel
➧ Mencerahkan tona kulit
➧ Menjadikan kulit segar dan lembut

✿ Balancing Moisturizer
➧ Membantu mengembalikan keseimbangan minyak pada kulit
➧ Membantu mengurangkan garis-garis halus

✿ Eye Treatment
➧ Meningkatkan kekenyalan dan keanjalan kulit
➧ Mengurangkan garis-garis halus
➧ Mengembalikan tona kulit menjadi sekata.


2. Set Nutriwhite
Masalah Kulit Berminyak, tetapi tiada berjerawat ataupun jerawat tak banyak boleh menggunakan Set NUTRIWHITE iaitu:
1. Gentle Deep Foaming Cleanser
2. Soothing Radiance Whitening Softener
3. Boleh add on dengan Balancing Moisturizer (Enfuselle)

Untuk yang inginkan kulit CERAH boleh menggunakan Set NUTRIWHITE iaitu:
1. Overnight Renewal Whitening Cream
2. Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15
3. Gentle Deep Foaming Cleanser

TETAPI diingatkan bagi mereka yang berkulit sensitive dan ada masalah yang teruk memang tidak digalakkan ambik Set NUTRIWHITE kerana mengandungi Vitamin C yang tinggi dan ia sangat tidak sesuai untuk kulit bermasalah.

Apakah perbezaan NutriWhite dengan produk kecantikan lain?
✿ Dihasilkan oleh pakar-pakar kecantikan dan penjagaan kulit di Jepun dan Amerika Syarikat
✿ Ujian menyeluruh dijalankan untuk memastikan kualiti produk
✿ Ramuan gabungan yang sangat optimum
✿ Selamat
✿ Berkesan
✿ Mengandungi 16 nutrien botani yang kuat untuk membantu mengurangkan penampilan melanin yang sedia ada untuk mewujudkan kulit yang lebih cerah

Nutriwhite dan Enfuselle lebih hebat daripada SKII?


"Hari ni saya nak share pengalaman saya menggunakan Softener Nutriwhite.

Before this saya memang suka bertukar-tukar produk. (Selalu terpengaruh dgn iklan). Alhamdulillah kulit tiada masalah walaupun selalu tukar-tukar.

Dipendekkan cerita, early last year I decided to try SKII's Miracle Water. Yg ni terpengaruh dgn kakak sebab dia dah guna bertahun-tahun. Harganya nearly RM400.

Saya memang pakai consistent selama setahun tu, tapi tak nampak apa-apa kesan pun. (Or maybe saya yg tak perasan?)

Bulan Mei yg lepas saya try beli Softener ni. Memang best!

Result:
Kulit between bawah mata n hidung tu dah tak kasar! Sangat2 berbeza daripada before this. Memang boleh rasa dengan jari perbezaannya! Pores pun nampak macam mengecil (part ni maybe lambat sikit kut).

Kalau dulu wajib scrub kat bahagian tu n sekitar hidung utk menghilangkan sel-sel kulit mati. Sekarang tak perlu scrub beriya. Scrub gitu-gitu je dah cukup.

Semalam pun dapat feedback from one of my friends yg try Softener ni last week. Within 4-5 days dia dah rasa kesannya. Today dia nak try Cleanser pulak.

Alhamdulillah kami dah jumpa produk yg boleh menghaluskan kulit dan mengecilkan pores yg sesuai dengan kami. Anda bagaimana?" --kredit: Pn Maria


Testimoni set penjagaan wajah membuktikan bahawa ramai yang berpuas hati dengan kesan Nutriwhite dan Enfuselle






























Dapatkan set Enfuselle Normal to Oily Skin secara online


Dapatkan set Enfuselle Normal to Dry Skin secara online


Dapatkan set Nutriwhite Kulit Berminyak Tanpa Masalah Jerawat secara online


Dapatkan set Nutriwhite Glowing secara online


Ingin nikmati discount 20-30% dengan produk Shaklee?


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.


Catat Ulasan

 
Top