5

Kehidupan kita sekarang yang makin mencabar membuatkan kita semakin tertekan yang mana pendapatan tidak berubah, sebaliknya perbelanjaan kita kian meningkat. Harus tak harus, kita perlu mencari pendapatan sampingan. Ini kerana untuk menghadapi cabaran kewangan sekarang

Hanya ada 2 cara :

1. Kurangkan Perbelanjaan
2. Tambah Pendapatan


Alhamdulillah saya telah memilih Shaklee sebagai pendapatan sampingan saya. Yang mana pembayaran bonus oleh Shaklee adalah pada tengah bulan! Siapa tak suka kan. Tengah bulan dah kering, tetiba ada bonus masuk terus ke dalam bank.

Kenapa anda perlu menyertai peluang perniagaan Shaklee?
  1. Tanpa Modal yang Besar
  2. Produk Shaklee Yang Diyakini dan wujud lebih 50 tahun
  3. Tidak perlu simpan stok
  4. Tiada minimum order untuk maintain keahlian
  5. Networking / kumpulan sokongan untuk yang baru / tidak pernah berniaga
  6. Peluang menjana pendapatan sehingga 6 angka
  7. Peluang membina empayar perniagaan sendiri dan melatih lebih ramai orang.
Peluang Shaklee besar dengan modal duit ringgit yang rendah dengan hanya modal untuk BELAJAR yang tinggi.


1. Kekuatan produk. Produk yg bagus. Shaklee berasaskan bahan semulajadi, melalui kajian terperinci & ujian yang ketat. Shaklee berdaftar dengan KKM & yang paling penting disahkan halal. Lebih 57 tahun. The Shaklee Difference - Always Safe, Always Works, Always Green.

2. Syarikat yang mempunyai kredibiliti dan integriti yang tinggi. Sudah 57 tahun di dunia. Dah established.

3. Sistem yang adil & terbukti. Yang paling penting patuh syariah.

4. Shaklee bayar bonus yang tinggi kepada pengedarnya, 50% daripada keuntungan syarikat (satu ciri syarikat yg baik). Banyak sangat benefit selain cash bonus, ada car bonus & macam-macam insentif. Satu peluang yang sangat besar. Shaklee sangat menghargai pengedarnya.

5. Satu bisnes yang boleh diwariskan pada anak cucu.

6. Income yg tidak terhad (unlimited income). Boleh jadi passive income dan pelan untuk persaraan. Berpencen dengan Shaklee!

7. Bisnes produk kecantikan & kesihatan adalah antara bisnes yang terbaik, seperti mana pernah dikatakan oleh Dr Azizan Osman & Faisal Abdullah. Industri yg bernilai billion dollar, termasuk di Malaysia.

8. Tidak perlukan modal untuk mulakan bisnes. Tak perlu buat pinjaman bank dan tak perlu berhutang dengan sesiapa.

9. Boleh dilakukan 100% dari rumah. Home-based business.

10. Tak perlukan premis perniagaan. Kan mahal nak sewa kedai.

11. Tak perlu simpan stok yang banyak. Tak ada stok langsung pun boleh.

12. Hampir tiada risiko rugi, barang rosak, tak laku dan sebagainya. Biasanya dalam bisnes, high risk high return tapi Shaklee, no risk tapi high return. Mana nak cari?

13. Kalis recession (kalis kemelesetan ekonomi), inshaAllah. Maksudnya dalam keadaan ekonomi bagus atau tidak, orang tetap akan beli. Orang tetap perlukan suplemen & produk kesihatan.

14. Peluang perniagaan online yg sangat besar, seperti mana kajian oleh SKMM & Paypal berkenaan peningkatan pembeli online & nilai yang dibelanjakan secara online meningkat sehingga berbillion ringgit. Daripada kajian seorang pensyarah di Malaysia (yang terbaru), bisnes online lahirkan paling ramai jutawan. Kaitannya dengan Shaklee? Shaklee boleh dibuat 100% secara online, lebih-lebih lagi kita ada online system iaitu website khusus untuk pengedar Shaklee order barang, daftar ahli baru, check UV dan sebagainya.

15. Syarat untuk berjaya dalam bisnes adalah M.E.S.T.I. Mentor, Elmu, Sistem, Tindakan & Impian. Ramai yang dah berjaya dapat income sehingga 6-7 angka sebulan. Dalam Shaklee, kita dah ada mentor & sistem yg dah tersedia. Malah, peluang menuntut ilmu yg sentiasa terbuka luas. Tinggal lagi TINDAKAN & IMPIAN saja untuk berjaya.

16. Shaklee menyumbang kepada kepimpinan alam sekitar sejak 5 dekad yg lalu. Syarikat pertama di dunia yg memperolehi pensijilan “Climate neutral”. Kita sokong Shaklee, kita juga menyokong usaha ke atas alam sekitar yg lebih baik. GO GREEN.

17. Boleh jd MLM pahala. Peluang untuk dapat pahala yg berpanjangan, walaupun kita sudah tiada di dunia ini (daripada ilmu yg dicurahkan generasi demi generasi, menjadi ilmu yang bermanfaat)

18. Income yg berpanjangan, dengan itu boleh jadi amal yang berpanjangan… walaupun kita sudah tiada di dunia ini (seperti yg dijelaskan).

19. Donald Trump & Robert Kiyosaki pun sokong MLM. Juga Dr Azizan Osman, pun sokong MLM. Justeru, kenapa tidak?

20. Suplemen Shaklee sebagai alternatif kepada ubatan kimia & drugs (ini lebih kepada sebab peribadi tapi satu sebab yang penting juga untuk diri saya.. Shaklee jauh lagi selamat daripada ubat yang ada banyak side effect). Shaklee untuk mencegah… kerana mencegah lebih baik daripada merawat. InshaAllah




Berminat nak daftar ahli Shaklee?

Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

  1. semoga dengan adanya shaklee peratus obes di Malaysia turun. Insyaallah..

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. inshaAllah peratusan rakyat Malaysia obes sangat tinggi sekarang :(

      Padam
    2. inshaAllah peratusan rakyat Malaysia obes sangat tinggi sekarang :(

      Padam
  3. ADAKAH ANDA SEORANG lelaki PERNIAGAAN / WANITA, PEKERJA DALAM ORGANISASI, BEKERJA SENDIRI? Memerlukan pinjaman peribadi untuk perniagaan tanpa tekanan, Jika ya, hubungi kami hari ini, kami menawarkan musim pinjaman Krismas pada kadar faedah yang rendah sebanyak 2%, anda boleh memulakan bulan baru dengan senyuman di wajah anda, keselamatan, kebahagiaan kami pelanggan adalah kekuatan kita. Jika anda berminat, mengisi borang permohonan pinjaman di bawah:
    Maklumat peminjam:

    Nama penuh: _______________
    Negara: __________________
    Seks: ______________________
    Umur: ______________________
    Jumlah Pinjaman Diperlukan: _______
    Tempoh Pinjaman: ____________
    Tujuan pinjaman: _____________
    Nombor telefon bimbit: ________

    Untuk maklumat lanjut sila hubungi kami sekarang melalui e-mel: gloryloanfirm@gmail.com

    BalasPadam

 
Top