0
Semua orang tahu bermulanya 1hb April 2015, rakyat Malaysia akan dikenakan GST. Ramai yang cuak. Mana taknya, perbelanjaan bulanan bertambah. Kebanyakan antara kita bercadang nak buat bisnes bagai tapi takde yang bgtau
dengan jelas bagaimana.

Cadangan saya semestinya Biz Shaklee.

Kenapa?

Modalnya murah. Hanya RM 65.00 (sebelum GST ye).

Tak perlu simpan stok.

Camna ye nak dapat duit lebih dengan Biz Shaklee?

Ambil contoh, perbelanjaan bulanan anda
RM3000.

Additional GST 6%= 3000 x 6%= RM180

Perbelanjaan bulanan ni merangkumi semua -
bil-bil, yuran-yuran, makan minum, ansuran bulanan, semuanya.

Ini bermaksud anda perlukan tambahan RM180 setiap bulan. Takkan nak pinjam orang atau bank tiap bulan,betul tak? Or takkan nak korek tabung saving tiap bulan

Mana nak dpt RM180?
Buat part time bisnes, yes!

Anda cuma perlu jual ( yes, jual. Bisnes perlu ada jual-beli).

Cadangan jualan, contoh adalah set kecantikan

6 tin ESP
6 botol Vit C
4 botol Alfalfa
3 botol BComplex
3 botol Vitalea
1 botol Omega
1 botol vit E

Dan anda akan dapat 11% bonus peribadi hasil jualan diatas lebih kurang RM206

Mudah bukan. Mudah sangat. Tak perlu jual beratus. Cuma fokus untuk bantu 6 orang diluar sana yang sedang mencari set kecantikan. (Rakyat malaysia ja ada 30 juta, kita doa nak 6
orang ja. InshaAllah,Tuhan mudahkan niat kita)

Tak perlu risau mana nak korek untuk tambahan RM180 setiap bulan. Malah dapat extra RM20


Bagaimana nak jual?

Takda kedai? Malu nak bukak mulut?

Ok mudah sahaja. Konsepnya SHARING. Semua orang ada masa 24jam, anda cuma perlu rajin update FB/blog setiap hari.

Mudah sangat sebab saya dah pun bagi senarai set yang perlu anda fokus (set di atas cuma cadangan, anda boleh pilih set berdasarkan vitamin yang anda suka. Atau anda boleh dapat kan khidmat nasihat daripada saya, mentor bisnes anda).

Mudah bukan?

Tiada lagi kerisauan mana nak cari tambahan wang tiap bulan.

Saya dah pun tunjuk cara bagaimana anda boleh dapat RM200 tiap bulan.

Bagaimana kalau perbelanjaan bulanan RM5000, RM10k, RM2000? Tak kisahlah berapa pun, konsepnya sama macam di atas.

Ketahui berapa tambahan after GST, kira %bonus peribadi yang anda perlukan, listkan senarai produk, kemudian sharing and sharing.

Thats All. Lepas tu tiap tengah bulan, selalunya 13-14hb, tunggu bonus Shaklee masuk.

Anda buat, anda dapat.
Anda percaya, anda berjaya.


Berminat nak jadi Ahli Shaklee?

Sertai kami di bawah payung Jutawan Shaklee (Presidential Master Cery) dan Shaklee2U Families (Presidential Master Iffah Anuar & Firdhaus Zulkifli) yang telah melahirkan hampir 50 orang Master dan ramai lagi Leaders.

InshaAllah, anda mungkin yang seterusnya. Siapa tahu, kan?

Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top