0

Dulu sebelum join bisnes, tak pernah amek tau pun pasal jadual gaji para pekerja kakitangan awam. Tapi bila dah join bisnes dan bila dah banyak baca tips daripada para pakar Internet Marketers, baru tahu wajib rupanya untuk ambil peduli bila jadual pembayaran gaji kakitangan awam. Hehehe

Sebabnya dalam masa beberapa hari nak dapat gaji based on jadual pembayaran gaji kakitangan awam tu lah, promosi harus ditingkatkan dengan lebih bersungguh-sungguh. Kita berusaha, Allah yang menentukan. Ye dak? Lagipun hati manusia, Allah yang pegang. Jadi kena lah bersangka baik hanya kepada Allah
Photobucket


Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda
Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top