2

Dulu agak susah nak bagi mak makan Set Kesihatan Sendi yang ada Omega Guard, Ostematrix dan juga Advanced Joint Health Tablet. Alasan mak yang dah berumur biasa la kan, banyak sangat nak kena telan la, susah nak telan la, nanti-nanti la mak makan. Macam-macam lagi la alasan mak. Hehehe

Alkisahnya satu malam tu Umi paksa mak jugak makan Ostematrix. Sebab nya siang tu mak sibuk dan banyak sangat bergerak jadi nya malam tu mak mengadu la sakit urat sana, lenguh kaki sini. Umi apa lagi ambil 5 biji Ostematrix dengan air masak suam dan terus hulur kat mak.

Umi cakap pada mak, mak makan dulu malam ni. Esok pagi mak cerita apa kesan nya yang mak rasa. Kalau esok takda rasa kesan apa, mak takyah makan dah lepas ni. Hehehehe camtu sekali Umi paksa mak makan. Tapi tak salah pun sebab Umi paksa ke arah kebaikan. Kesian tengok dan dengar mak mengadu sakit urat, lenguh badan walaupun kadang-kadang takda buat apa. Ye la, orang dah berusia dan ditambah lagi dulu kuat bekerja sampai tak peduli pasal nutrisi badan. Semua mak ayah kita macam tu, kan?

Keesokan pagi nya mak terus cerita. Bagus makan pil putih tu. Bangun pagi dah la rasa segar, takda lenguh-lenguh ke apa, tidur pun rasa macam penuh (berkualiti la tu maksud mak, hehehee), bangun pagi terus nak pergi toilet. Membuang pun senang. Tak payah dah nak kena duduk kat toilet lelama sampai sejam ke apa padahal punya susah najis nak turun. Ni duduk kat toilet tak sampai 5 minit najis senang keluar.

Tudia mak punya kesan pada diri dia. Sejak kesan 2 tahun lepas ni lah, mak dah konsisten makan Ostematrix setiap malam dan ditambah dengan Omega Guard dan Advanced Joint Health Tablet pulak untuk kesihatan sendi mak.



Setiap anak mahukan yang terbaik untuk mak ayah kan. Umi gembira bila mak dah makin cergas dan ceria. Umi pun dapat berbakti kepada mak lebih lagi! Hehehe


Bagi pengguna kad direct debit atau kredit kad, boleh klik button di bawah untuk buat pesanan.



Peringatan: Hubungi saya terlebih dahulu sebelum buat pembelian jika ingin nikmati discount 20-30% dengan register ahli Shaklee.

Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda

Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
PM kami di

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

  1. Alhamdullilah... berkesan nampaknya ubat ni... saya sedang gunakan ubat lain untuk masalah athritis saya... sekarang semakin baik, kalau nanti sakit berulang mungkin saya akan bertukar ke sini

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni semua nutrisi untuk sakit sendi. sebab bila dah berusia, kita nak makan untuk cukupkan nutrisi keperluan tubuh agak susah. jadi kita support dengan pengambilan nutrisi daripada suplemen :)

      Padam

 
Top