0

Mesti ada kawan-kawan yang tak tahu Shaklee pun ada produk kecantikan wajah. Selalunya orang ingat Shaklee ni ada produk suplemen je. Sedangkan Shaklee ada rangkaian produk kecantikan wajah, produk kebersihan rumah dan juga set turunkan berat. Dah lama Umi makan suplemen Shaklee, dah lebih 2 tahun pun. Jadi Umi fikir apa salahnya Umi cuba pulak produk luaran Shaklee iaitu rangkaian produk kecantikan wajah. Umi mula amalkan 4 produk ni bermula semalam, 10 Oktober 2014


Enfuselle ni dirumus khas secara klinikal
• Berasaskan botani
• Mengandungi pH yang seimbang
• Hypoallergenic
• Non-comedogenic (tidak akan menyumbat liang roma)
• Diuji oleh Dermatologist
• Tidak diuji ke atas haiwan
• Tidak mengandungi animal-derived ingredients
• Bebas sabun, dan pewarna

Oleh sebab kulit Umi ni masalah kulit kering, sensitif dan berjerawat yang wujud bila Umi berhenti pakai produk krim sapu sejak 2 bulan lepas, Umi buat pilihan untuk cuba rangkaian Enfuselle Basic System Normal - Dry atau juga dikenali Set Hydrating

Apa yang ada dalam set Hydrating ni?



Sebenarnya Enfuselle terbahagi kepada 2 katagori iaitu
  1. Untuk Kulit Berminyak
  2. Untuk Kulit Kering
  3. Enfuselle Purifying untuk Kulit Berminyak
Enfuselle adalah sesuai Untuk :
  • Untuk mereka yang 25 tahun ke atas.
  • Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berjerawat teruk ,Sensetif & Kulit yang terlalu berminyak
  • Sesuai untuk wanita & juga lelaki
  • Mereka yang inginkan produk Anti Aging

Masalah yang dapat diatasi dengan Enfuselle Hydrating:
  • Kulit kering
  • Kulit yang tidak bermaya
  • Kulit Kusam
  • Garis-garis halus
Set Kulit Kering ni terdiri daripada:
– Hydrating Cleansing lotion
– Hydrating Toner
– Hydrating Moisturizer
– Eye Treatment


Set kedua adalah untuk kulit normal ke kulit berminyak atau dikenali juga Purifying



Masalah yang dapat diatasi dengan Enfuselle Purifying :
  • Jerawat yang teruk
  • Kulit berminyak
  • Kulit sensetif
  • Kulit tidak bermaya
  • whiteheads/Blackheads
  • garis-garis halus & penuaan
Terdiri daripada :
– Purifying Cleansing Gel
– Purifying Toner
– Balancing Moisturizer
– Eye Treatment

Harini baru hari pertama Umi guna set Hydrating. Tak sabar nak tunggu kesan penggunaan set ni. Kalau tengok testimoni, mencabar jugak iman ku. Hahahaha


After struggling with her skin and being placed on every oral and topical medication, Corrie-Beth decided to ditch the doctor-prescribed skincare regimen for Enfuselle®.  Day 1 illustrates her skin the morning she stopped using prescription medications and began Enfuselle®. The second picture is 2 months later using the Enfuselle® line only.

Takpe, akan Umi update nanti apa hasil penggunaan set Enfuselle kulit kering sensitif ni untuk kawan-kawan. Hehehee

==========================================
BERMINAT NAK ORDER ENFUSELLE HYDRATING?
==========================================

Bagi pengguna kad direct debit atau kredit kad, boleh klik button di bawah untuk buat pesanan.
 Enfuselle kulit kering sensitif

Peringatan: Hubungi saya terlebih dahulu sebelum buat pembelian jika ingin nikmati discount 20-30% dengan register ahli Shaklee.

Bagi yg tidak memliki debit kad tersebut, boleh hubungi saya di

Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee Independent Distributor
COD di daerah Sik/daerah Baling/Kedah
Shaklee ID: 869539
SMS/Whatsapp: 019-432 0059

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top