2

Ada yang mengadu susah nak telan Collagen Powder Shaklee sebab bau nya yang agak tengit. Ye la sebab Collagen Powder (CP) ni dihasilkan daripada sisik ikan merah di laut dalam Jepun tanpa ada sebarang perisa pewarna tambahan atau gula pemanis. Untuk menikmati CP yang sedap, Umi selalunya campurkan CP ni ke dalam ESP, Meal Shakes dan Performance Drink. Sebenarnya telan CP dengan air suam pun Umi boleh ja telan. Mungkin sebab tekak Umi ni jenis yang boleh telan apa saja kot! Haha

Selain shake CP dengan Mighty 3 Gems (ESP, Meal Shakes dan Performance Drink), kawan-kawan juga boleh campur sachet CP ke dalam sirap ais. Macam yang Master Dosh ni minum. Sedap ja kan sejuk-sejuk tapi kesannya untuk kecantikan juga. Hehe

Master Dosh ni ambil CP sebab masalah lutut. Bonusnya of kos la dapat kat kulit dia. Baca kisah beliau...

9 tahun lepas, semasa masih aktif berBola Sepak, lutut kiri diuji dengan ACL! Putus ligamen all over lutut menyebabkan 80% damage menyebabkan lutut saya 'longgar' ; bertongkat 2 minggu tapi takut nak pegi operate..tahan-tahan bertahun biar je lutut camtu...efeknye? susah nk jalan jauh dan angkat barang berat sambil jalan..pasti rasa sengal dan kebas waktu malam..nak jogging atau aktif berjalan sambil bawa beg berat serta membuat beberapa aksi bersukan yang gunakan lutut, tak dapat dibuat secara kasar dan aktif. walaupun begitu, alhamdulillah, masih ada kaki, saya gagahkan juga

Tahun 2012 saya baru kenal Collagen tapi tak consume lagi. saya mula aktif sejak Jan 14!selepas tahu yang collagen ni diperlukan untuk kekuatan Rawan consume dan alhamdulillah, saya dapat rasakan lutut kiri jadi lebih kuat dari sebelum. walaupun dah lama saya tak pegi checkup untuk tengok condition lutut. since saya mampu berjalan jauh tanpa rasa sengal dilutut untuk jangka masa
lama, dah ckup syukur sangat terutamanya masa dukung anak saya, Faheem. saya mampu bertahan lama dan berjalan sambil mendukung dan menggalas beg (agak-agak dalam 30kg la beban dibawa) tapi saya still steady. lutut tak gegau la kirenye. hehe

Ni pulak resepi Collagen powder with strawberry and lemon blended. Kawan-kawan sila cuba ye
Master Farah pula  pekena Collagen Powder Shaklee +ESP + fresh milk sebelum tidur. Then telan vitamin E..
Bangun pagi ni rasa pipi menegang..lembut.Glow pipi i..suka..suka..suka..
Tapak tangan lembut,moist..en hubby pegang tangan..erm...lembut..yahooo..

Master Nad pula amek campuran Collagen powder + Nestle Bliss perisa Strawberry + ESP

Nampak sangat menyelerakan!











Puan Jiha ambil Collagen Powder + Performance Drink. Rasa oren semulajadi Performance yang lazat mesti akan membuka selera kawan-kawan.

Performance Drink adalah minuman bertenaga khusus untuk mengelakkan penghidratan.






Puan Neena pula campurkan Collagen Powder dalam oren sunquick. Nampak gambar ni pun dah teruja cara makan nya. Hehe
















Dah banyak resepi cara makan Collagen Powder, kawan-kawan boleh la cuba.

Harga Jualan RM 298
Harga Promosi Jualan RM 255
Harga Ahli RM ???

========================================
BAGAIMANA NAK ORDER COLLAGEN POWDER?
========================================
Bagi pengguna kad direct debit atau kredit kad, boleh klik button di bawah untuk buat pesanan.

Peringatan: Hubungi saya terlebih dahulu sebelum buat pembelian jika ingin nikmati discount 20-30% dengan register ahli Shaklee.

Bagi yg tidak memliki debit kad tersebut, boleh hubungi saya di

Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee Independent Distributor
COD di daerah Sik/daerah Baling/Kedah
Shaklee ID: 869539
SMS/Whatsapp: 019-432 0059

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top