30.9.14

Hari terakhir OFFER produk Collagen Powder

Pada yang tak tahu, harini adalah hari terakhir untuk harga offer produk Collagen Powder. Produk Collagen premium yang bukan sekadar untuk kulit cantik, malah untuk mata, sendi, usus, sistem imun tubuh dan keseluruhan tubuh. Ada jugak yang tanya kenapa harga Collagen Powder mahal sangat. Mahal ke kalau nak dibandingkan dengan hasilnya? Rata-rata yang ambil sachet Collagen ni mengakui kesan boleh dirasakan seawal 2-3sachet.

Kenapa cepat sangat kesan? Ada bahan kimia ke ape? Tak ada pun. Yang ada hanyalah collagen daripada sisik ikan merah yang duduknya 5,000 meter di dalam perairan Jepun sana. Jadi harga setanding hasil dan takkan sama dengan produk collagen buah-buahan atau pun marine ikan air tawar.




Pada tahun 1996, seorang profesor dari Perancis ada buat kajian pasal sumber kolagen terbaik ni. Dan hasil kajian tu kata sumber ikan yang hidup di laut dalam bawah paras 2000 meter adalah sumber kolagen yg terbaik. Cuba bayangkan kalau kereta masuk laut sedalam 2,000 meter tu, dah pasti habis kemek dah tu. Tapi ikan yang boleh hidup sedalam tu bermaksud sangat tahan lasak, sisik licin & tegang malah sangat elastik!!


Ikan merah yang Shaklee amek ni hidup kat laut dalam mana???? Ikan merah ni hidup di kedalaman 5,000 meter dalam paras laut ye! Sebab tu lah sumber kolagen dari ikan merah sangatttttttt berkualiti. Bukan je cantik kulit malah untuk tulang & seluruh organ dalaman badan kita.


Harga asal 15sachet RM 298.00

Untuk rangkaian testimoni, boleh lihat di sini Bukti Keberkesanan Collagen Powder dan juga di sini
testimoni Collagen Powder

Untuk dapatkan harga istimewa, boleh hubungi saya di

Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee Independent Distributor
COD di daerah Sik/daerah Baling/Kedah
Shaklee ID: 869539
SMS/Whatsapp: 019-432 0059

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

Giveaway 2014 Mialiana.com



Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana
Aynora
SewaKeretaSabah
ProvideNetwork
TengkuButang
IeyzartdSyahieyr
FuzaMusa
YatiAdam
ZafirahZarrae
Cekelatmanih
DayangDeno
EngkuMuzahadin
PetakBunga
AinimRashihah
KaryaMahirah
Azhafizah
Zaidalifah
FatihahFazlin
FatinFarhanah
NiaEmkay
SyiraLokman



2. Wajib Like Fanpage Sponsor

























3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com

4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI


40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.



Good luck!



klik pada banner untuk join....



Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee Independent Distributor
COD di daerah Sik/daerah Baling/Kedah
Shaklee ID: 869539
SMS/Whatsapp: 019-432 0059

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

SEGMEN PETUA KETUMBIT ohhhh KETUMBIT


PETUA UNTUK KETUMBIT

Ketumbit ni ada 2 jenis. Yang pertama akibat jangkitan kuman pada pangkal bulu mata. Jenis kedua ialah keradangan disebabkan penyumbatan pada kelenjar yang menghasilkan minyak untuk menentukan bulu mata kalis air atau kalazion.

Apakah rawatan bagi ketumbit?
Rawatan utama untuk ketumbit ialah penggunaan antibiotik setempat yang harus diletakkan ke dalam mata bagi merawat jangkitan kuman dan pembedahan kecil.

Apakah rawatan pada peringkat awal bagi kalazion?
Ia dapat dirawat dengan meletak antibiotik dan diikuti dengan menuam mata dengan kain yang direndam dalam air suam untuk mengatasi penyumbatan pada kelenjar di kelopak mata. Ini harus dilakukan sebanyak 3 kali selama seminggu.

Petua saya semestinyalah dengan produk Shaklee. Sebab saya pun pengguna Shaklee kan. Hehehehe

Masa sedang sakit ketumbit ni, saya up kan pengambilan Vitamin C, penggalak sistem imun Nutriferon dan saya sapu-sapu kawasan sakit tu dengan pembersih semulajadi yang diperbuat daripada kelapa & jagung iaitu Basic H yang telah dicairkan.


Itulah cara saya menangani masalah ketumbit saya dan juga keluarga saya

http://eemoticons.net

Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee Independent Distributor
COD di daerah Sik/daerah Baling/Kedah
Shaklee ID: 869539
SMS/Whatsapp: 019-432 0059

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

27.9.14

Himpunan Bukti Keberkesanan Collagen Sisik Ikan Merah


Sempena promosi Collagen Powder bulan ni, pelbagai jenis testimoni yang membuktikan keberkesanan collagen sisik ikan merah laut dalam perairan Jepun ada oleh para pengguna Collagen Powder ni. Ada yang gunakan Collagen Powder ni bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk masalah sendi. Sebab tu lah, fungsi collagen ni ada banyak sangat untuk tubuh badan kita.

FUNGSI KOLAGEN
  • menghasilkan asid amino penting seperti :
  • lysin,prolin dan glysin yang secara khusus diperlukan oleh tubuh untuk membina struktur tisu penyokong, dan untuk mengawal fungsi sel.
  • hydroxyprolin-memberi kekuatan dan keanjalan pada tisu penyokong dan tulang glisin -melembapan kulit.
  • alanin, prolin dan asparagin -menstabilkan struktur,melembap, menegang dan menganjalkan kulit lantas mengekalkan kulit cantik serta menghalang penuaan.
  • arginin -memudahkan tidur nyenyak, menghasilkan pola tidur.
  • mengawal metabolisme tubuh dengan mencerna secara enzimatik.
  • melindungi tulang rawan pada sendi daripada enzim dan kerosakan oksidatif .
  • menegang,menganjal dan melembapkan kulit.
  • menampung air dalam tubuh.
  • meningkatkan penyerapan kalsium.
  • menguatkan salurdah dan melancarkan pengaliran darah di bawah lapisan kulit
  • meningkatkan isyarat induksi
  • menghasilkan kualiti rambut dan kuku yang baik

KESAN KOLAGEN KE ATAS BADAN
  • memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
  • memelihara kelembapan kulit
  • menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
  • menguatkan otot dan tulang
  • membantu hati dalam proses detoksifikasi(buang toksin)
  • memelihara kelenturan sendi
  • mengurangkan keradangan(inflammation)
  • memberi tenaga
  • membantu pola tidur
  • memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protin pada saraf

JERAGAT TEBAL HILANG!

Bila orang tegur 'benda' kat hidung, mak saya senyum2 sahaja kerana malu jeragat yang tebal dikatakan kotoran.

Saya suruh mak cuba Shaklee Collagen Powder, bila mak saya mengadu pada saya.

Alhamdulillah sebulan je dah nampak kesannya! Jeragat hitam yang tebal mula menipis malah garis2 halus turut berkurang.

Tak sia-sia keluar duit sikit untuk orang yang kita sayang kan?
Salah satu testimoni seorang pengguna lelaki yang belum sampai sebulan lagi guna Collagen Powder. Nampak kan tekstur kulitnya. Dah macam kulit telur gitu gebu licinnya. Wajib beli juga untuk suami anda ye, para isteri

Kalau jeles suami aje guna, anda para isteri pun boleh guna jugak sekali!

Dapatkan harga promo Collagen Powder bulan ni! Harga asal RM 298.00
Harga promosi lagi la menjunam jatuh

Perubahan memang ketara. Liang pori mengecil. Masalah jerawat. Parut jerawat hilang.

Ni lah kesan penggunaan Collagen Powder, sisik ikan merah yang diambil dari laut dalam perairan Jepun. Bukan ikan merah biasa-biasa tu tau. Sebab tu lah Collagen Powder ni mudah bagi kesan yang ketara.

Nutritionist shaklee menyarankn agar kita ambil Collagen Powder secara berterusan sebanyak 4 kotak atau selama 8 minggu untuk kesan dia yang memang kebabom. Tapi kan...ada sesetengah orang amek dalam 5 sachet pun dah nampak kesan. Kerana apa? Kerana produk ni sisik ikan nya memang dah umphhhh jadi hasilnya pun umpphhh la


Untuk siapa kalau bukan untuk suami tercinta. Kan?
Perubahan memang ketara. Liang pori mengecil. Masalah jerawat. Parut jerawat hilang.

Ni lah kesan penggunaan Collagen Powder, sisik ikan merah yang diambil dari laut dalam perairan Jepun. Bukan ikan merah biasa-biasa tu tau. Sebab tu lah Collagen Powder ni mudah bagi kesan yang ketara.

Nutritionist shaklee menyarankn agar kita ambil Collagen Powder secara berterusan sebanyak 4 kotak atau selama 8 minggu untuk kesan dia yang memang kebabom. Tapi kan...ada sesetengah orang amek dalam 5 sachet pun dah nampak kesan. Kerana apa? Kerana produk ni sisik ikan nya memang dah umphhhh jadi hasilnya pun umpphhh la


JERAWAT BATU BERNANAH DAH TAKDA!

Dulu segan sangat nak tengok cermin apatah lagi nak bergambar. Jerawat batu ditambah bernanah memang ngeri sangat

Pelbagai set penjagaan wajah Fazie cuba tapi tak membuahkan hasil yang memuaskan.

Setelah konsisten dengan set kulit Shaklee,kini jerawat parah sudah berubah ke jerawat pasir. Fazie makin optimis, InshaAllah kulit bersih,halus mulus akan jadi milik
Fazie nanti.

Rawatan dari dalam mempercepatkan proses perawatan kulit.


Kegilaan Collagen Powder Shaklee, liang pori mengecil!

Ni baru 4 sachet Collagen tau. Itu lah penangan sisik ikan merah yg ada di laut dalam perairan Jepun.

Sisik ikan merah ni tahan tekanan laut dalam, jadi sumber kolagen tu adalah premium. Saiz Collagen yg kecil mudahkan Collagen untuk diserap ke dalam tubuh dengan efektif & berkesan.

=========================================
BAGAIMANA NAK ORDER COLLAGEN POWDER?
=========================================
Bagi pengguna kad direct debit atau kredit kad, boleh klik button di bawah untuk buat pesanan.
 Collagen Powder Shaklee

Peringatan: Hubungi saya terlebih dahulu sebelum buat pembelian jika ingin nikmati HARGA ISTIMEWA.

Bagi yg tidak memliki debit kad tersebut, boleh hubungi saya di

Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee Independent Distributor
COD di daerah Sik/daerah Baling/Kedah
Shaklee ID: 869539
SMS/Whatsapp: 019-432 0059

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

26.9.14

Cara pandai consult para pelanggan


Umi tak pernah terfikir malah terbayang nak berniaga, ada apa-apa perniagaan yang Umi jalankan. Dulu masa memula kerja kat Pusat Internet 1Malaysia, memang ada terbuka hati nak berniaga topup tapi dek kerana ada kedai berdekatan yang jual topup jugak, terus la Umi jadi patah semangat. Hehehe. Masih belum kuat semangat juang barangkali masa tu. Akhirnya bila Umi dalam pantang dan cari penyelesaian untuk masalah sembelit sampai berdarah sebab makan serbuk jamu, Umi terjumpa dengan Shaklee. Makan punya makan sampai satu saat memang dah jatuh cinta sesangat. Kiranya kalau manusia ni, dah rasa nak kawin la. Haa gitu perumpamaan dia.


Umi amek keputusan berkahwin jugak akhirnya dengan Shaklee setelah hampir setahun consume dan rasa perubahan produk ni pada tubuh badan Umi. Bila dah jadi ahli Shaklee ni, Umi tengok kat secret group cara upline dan sideline sharing kebaikan dan manfaat produk Shaklee ni telus dan ikhlas sangat. Kebanyakan sharing adalah daripada hati dan sistem yang ada oleh upline tu sangat berkesan dipraktikkan. Masa tu bila sharing pasal manfaat yang Umi dapat consume produk Shaklee, ramai yang masih tak tahu sebab ketika tu Shaklee masih belum diketahui sangat. Tapi sambutan yang diberikan memang menggalakkan. Sampaikan satu saat Umi memula nak consult bila bakal customer tanya pasal produk Shaklee, ada jugak rasa ketaq-ketaq. Ye la, kang kita cakap atau consult ni ada yang bakal customer ni tak faham ke, tak puas hati ke apa. Tapi Alhamdulillah, bila semua consult dalam online guna fb, Whatsapp, rasa mudah je rupanya. Umi ni dah la kalau face to face ni malas sangat nak buka mulut promot-promot barang. Tau la kan, kadang-kadang tak semua orang suka bila kita promot-promot barang ni.

Bila dah lama-lama consult customer/bakal customer ni, automatik kaedah kita akan berubah ke arah yang lagi baik. Kita akan lagi mahir gunakan kemahiran komunikasi. Kalau customer/bakal customer telefon on the spot pun dah boleh consult. Yang penting pada Umi adalah konsep cari gali, banyakkan membaca, banyakkan menulis & banyakkan mencari. Kalau kita cari google search ja tapi takda menulis kat mana-mana, kita takkan ingat jugak. Bila kita dah faham konsep asas suplemen, senang la kita nak consult customer/bakal customer. Jadi tak perlu dah nak tanya upline mahu pun sideline. Bisnes Shaklee adalah bisnes kita, our baby. Upline dan downline adalah networking yang penting sebab dalam bisnes Shaklee networking ibarat batu bata rumah, air dan api yang saling melengkapi untuk keperluan bisnes Shaklee.




Alhamdulillah sekarang masih meneruskan ilmu sharing dan juga consult. Sebabnya ilmu ni makin dicari gali, makin banyak pulak yang tak tahu. Contohnya ilmu sharing. Rupa-rupanya ada banyak perkara yang boleh di-sharing-kan. Tak rugi pilih group Shaklee2U masa nak mendaftar ahli Shaklee dulu
  milkysmile

Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee Independent Distributor
COD di daerah Sik/daerah Baling/Kedah
Shaklee ID: 869539
SMS/Whatsapp: 019-432 0059

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

25.9.14

Dah 3 Tahun Saya Tak Ambil Panadol Untuk Demam Selsema


Musim cuaca sekarang yang tak menentu disamping sistem imun tubuh kita yang lemah menjadi penyumbang kepada serangan penyakit. Contohnya sekarang musim hujan, kemudian tetiba panas membahang, badan kita pun apa lagi terus berkecamuk dengan perubahan cuaca tak menentu. Apatah lagi bila sistem imun badan juga kurang 'tentera pertahanan' untuk menangkis serangan virus. Sebab tu ada yang tiba-tiba dapat demam, selsema dan sebagainya bila sistem imun tak kuat, kurang daya tahan penyakit.
milkysmile

Umi ingat lagi kali terakhir Umi ambil Panadol adalah dalam 3 tahun lepas. Sejak tu, Umi memang takda dah sentuh Panadol ke apa ke setiap kali demam, selsema dan sebagainya. Dah takda pain killer dalam hidup Umi sampai ke sekarang. Setiap hari Umi ambil Vitamin C, Garlic Complex dan Ostematrix (kalsium + magnesium + vitamin D) serta mingguan Umi amek Nutriferon.

Jadi kali ni Umi nak kongsi 3 tips mudah untuk individu yang mudah sangat dapat demam selsema Untuk tingkatkan daya tahan tubuh, kita boleh mulakan dengan perkara yang setiap hari kita lakukan, antara lain:

1. Tidur
Cukupkan dan jagalah pola tidur
Hindari berjaga lewat malam seboleh yang mungkin, apalagi jika anda adalah WANITA.
Orang dewasa digalakkan untuk tidur 7- 8 jam setiap hari.

2. Kurangkan tekanan/stress

Hidup ini kejap je untuk kita sibukkan dengan fikiran-fikiran negatif. Waktu yang kita habiskan untuk berfikiran negatif, sebaiknya seimbang dengan waktu relaks kita. Kita digalakkan memperbanyakkan berkumpul bersama orang-orang yang menyenangkan dan dapat memberikan tenaga positif pada diri sehingga dapat membantu mengurangkan stress kita.

3. Suplemen & nutrisi

Vitamin D
Vitamin D terbukti dapat meningkatkan imun tubuh seseorang, oleh kerananya mengambil vitamin D baik yang berupa suplemen atau dari sumbernya langsung seperti ikan salmon dan ikan tuna sangat baik untuk tubuh.

Vitamin C
Selain vitamin D, vitamin C juga terbukti berperan sebagai antioksidan pada tubuh kita. Mengambil buah-buahan yang kaya akan vitamin C seperti jeruk dan jambu biji juga dapat dilakukan.

Zinc
Selain kedua vitamin tersebut, suplemen zink juga dapat membantu mwenigkatkan daya tahan tubuh. Mineral zink sangat baik untuk menjaga kesihatan saluran pencernaan kita, serta sebagian besar sistem perlindungan tubuh kita terdapat di saluran pencernaan. Jika saluran pencernaan bermasalah, akan memudahkan kita untuk diserang penyakit.


Umi paling suka Nutriferon, penggalak interferon semulajadi badan. Interferon ni boleh la kawan-kawan bayangkan macam 'tentera pertahanan' dalam badan. Bila ada bendasing macam virus demam selsema tu, jadi nya 'tentera pertahanan' ni la yang akan musnahkan bendasing tu. Sebab tu tubuh badan kita cepat healing daripada serangan virus ni.

Lagi satu kesukaan Umi pasal Nutriferon adalah kerana dalam Nutriferon ada biji labu! Kawan-kawan mesti tahu yang Nabi Muhammad SAW pun suka kan biji labu, makanan kesukaan Nabi. Selain tu, rasa Nutriferon yang sedap

Bila dicampur dengan air suam, rasa dia masam-masam manis. Sesuai sangat la dengan tekak demam selsema yang payau tu kan
milkysmile


Nak harga ISTIMEWA? Hubungi

Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee Independent Distributor
COD di daerah Sik/daerah Baling/Kedah
Shaklee ID: 869539
SMS/Whatsapp: 019-432 0059

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

24.9.14

5 tips untuk mata mu cantik!


Mata sering terdedah kepada udara yang tercemar, bakteria, udara kering, angin, alat solek dan pelbagai faktor lain. Faktor-faktor ini boleh menyebabkan mata anda berisiko untuk mendapat:
  • Jangkitan
  • Alahan
  • Kecederaan
  • Kelesuan mata
Oleh itu, penting untuk anda mengetahui tips penjagaan mata yang betul:-

1. Tanggalkan sisa mekap pembayang mata, maskara dan celak sebersihnya sebelum tidur. Sisa solekan yang masih melekapi kulit akan membuatkan mata kelihatan sembab dan letih keesokannya.

2. Tekapkan ais yang dibalut kain pada sekitar mata selepas bangun tidur atau sebelum mula bersolek. Ini untuk melancarkan peredaran darah pada sekitar bawah mata agar nampak lebih segar sambil menyingkirkan tekanan osmosis berlebihan pada mata.

3. Elakkan memupuk mekap atau krim mata dengan gerakan keras. Elakkan juga sapuan berlawanan arah yang kuat dan kerap. Usap selembutnya.

4. Selalulah memakai cermin mata apabila hari panas terik. Kulit pada bawah mata amat nipis dan kapilari di bawah dermis mudah terjejas akibat stres dan rejaman sinar UV matahari.

5. Apa jua caranya, berbaliklah pada pelembap! Kulit yang kering mengundang banyak masalah terutamanya pada bahagian mata. Majalah Intrend

Suplemen khusus untuk mata adalah CarotoMax!

Karotenoid berfungsi untuk melindungi mata daripada cahaya UV yang merosakkan. Bertindak sebagai penapis untuk menghadang cahaya biru yang berbahaya dan juga sebagai antioksidan, kedua-dua Lutein dan Zeaxanthin membantu mengurangkan risiko kemerosotan makular berkaitan umur (AMD) dan katarak yang menjadi penyebab utama kebutaan global

Ianya juga bertindak sebagai antioksidan untuk melindungi kanta, retina dan makular daripada dirosakkan oleh radikal bebas akibat pendedahan kepada sinaran cahaya matahari, skrin komputer dan bentuk cahaya berbahaya







Apa yang HOT mengenai CarotoMax?

CAROTOMAX adalah vitamin MATA!!

- RABUN berkurangan
- Mata dah TAK LETIH lepas seharian kerja depan KOMPUTER
- Hilang PENING KEPALA
- RABUN MALAM berkurangan lepas sebotol CAROTOMAX
- POWER cermin mata TURUN





CaratoMax Shaklee mengandungi 6 variasi karotena, diekstrak dari rangkaian sayuran dan buahan yang kaya dengan sifat anti-oksidant seperti rumpai laut, tomato, biji anggur, brokoli, marigold, epal, kentang, minyak sawit dan lain-lain.


Testimoni penggunaan CarotoMax yang dah tak perlukan lens ;)











Kandungan Carotomax Shaklee untuk setiap 1 kapsul:

Alpha Carotene : 1.50 mg
Beta Carotene : 3.0 mg / 5000 IU
Lycopene : 5.0 mg
Astaxanthin : 400 mcg
Lutein : 5 mg
Zeaxantin : 200 mcg











======================================
BAGAIMANA NAK ORDER ?
======================================
Bagi pengguna kad direct debit atau kredit kad, boleh klik button di bawah untuk buat pesanan.
 CarotoMax

Peringatan: Hubungi saya terlebih dahulu sebelum buat pembelian jika ingin nikmati HARGA ISTIMEWA.

Bagi yg tidak memliki debit kad tersebut, boleh hubungi saya di 
Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee Independent Distributor
COD di daerah Sik/daerah Baling/Kedah
Shaklee ID: 869539
SMS/Whatsapp: 019-432 0059

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

23.9.14

Hilangkan jerawat, pudarkan parut & cerahkan kulit dalam masa yang sama!

Kebanyakan daripada kita ni, asal nak cantik, nak hilangkan jerawat jeragat dan parut mesti nak kesan yang cepat. Jadi salah satunya yang anda harus titikberatkan adalah collagen. Badan kita secara semulajadi menghasilkan kolagen. Tapi kolagen yang dihasilkan tubuh secara semulajadi tidak banyak untuk menjadikan kulit seseorang bertambah cantik. Ia hanya mengekalkan usia dan penghasilannya mula berkurang mengikut umur. Jadi dengan pengambilan kolagen tambahan, memang terbukti dapat mencantikkan dan mencerahkan kulit.

 Shaklee bagi jaminan 8 minggu untuk nampak perubahan pada kulit

Keputusan menunjukkan kulit lebih baik secara menyeluruh


  1. Meningkatkan kelembapan kulit
  2. Mengurangkan kekasaran dan kekeringan
  3. Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan
  4. Meningkatkan kelembutan dan kelicinan
  5. Meningkatkan pemakaian kekal mekap
  6. Meningkatkan keanjalan, ketegangan dan elastisiti
  7. Meningkatkan ketebalan rambut
  8. Meningkatkan keserian, tona dan warna kulit
  9. Mengurangkan garis-garis halus dan kedut-kedutan


Collagen Powder Shaklee terbukti berkesan untuk memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan

======================================
BAGAIMANA NAK ORDER COLLAGEN POWDER?
======================================
Bagi pengguna kad direct debit atau kredit kad, boleh klik button di bawah untuk buat pesanan.
 Collagen Powder Kulit Gebu

Peringatan: Hubungi saya terlebih dahulu sebelum buat pembelian jika ingin nikmati HARGA ISTIMEWA.

Bagi yg tidak memliki debit kad tersebut, boleh hubungi saya di 
Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee Independent Distributor
COD di daerah Sik/daerah Baling/Kedah
Shaklee ID: 869539
SMS/Whatsapp: 019-432 0059

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading