0


Kawan-kawan, anda nak tak kalau keluar rumah tanpa perlu pakai foundation/mekap tebal? Ataupun yang nampak muka lain tapi kaki tangan lain? Upppsss. Kalau Umi, memang nak sangatlah tak perlu pakai foundation bagai ni. Sebab yang pertamanya, kulit muka Umi ni jenis cepat berpeluh. Asal terasa panas sikit, mesti akan berpeluh. Lagipun dah elok-elok bersiap, kena kejan anak-anak la pulak kan jadinya muka ni berpeluh dek akibat foundation. Keduanya bila letak foundation tebal-tebal tu, memang la kesan parut jerawat tu takkan nampak pada pandangan orang tapi nanti katakanlah kita terlupa nak bersihkan mekap, tak ke bertempek kesan foundation dengan mekap tu. Pastu kulit pun tak boleh nak bernafas bila ada foundation ni. Cuba bayangkan kalau hidung kita ditutup tak boleh nak bernafas, acane kan. Camtu lah jugak dengan sel kulit muka kita ni. Jadi apa yang solusi yang ada untuk masalah taknak pakai foundation bila nak keluar rumah ni? Mesti la ada. Iaitu dengan penggunaan GLA Complex.

Contohnya pengguna ni berjaya merasai perbezaannya sendiri setelah hampir 4 bulan beliau mengamalkan GLA Complex dan alfalfa Complex. Sekarang beliau lebih mudah bersiap untuk keluar, tak perlu letak foundation atau bedak tebal-tabal lagi untuk lebih kelihatan cerah,berseri dan lebih glowing!! Kalau nak add on pun, cuma calitkan lipstick dan jugak eye liner. Malah masalah period, masalah hormon alhamdulillah telah berjaya diperbetulkan dgn izinNya.


KULIT MUKA JERAWAT BERNANAH
✿✿ ESP protein + GLA Complex + VITA-C 500mg dan add on dengan
✿✿ pencuci muka Nutrriwhite Shaklee (tahan 9 bulan)

Konsisten je inshaAllah banyak manfaat dapat. Kulit muka pun bersih selepas 7 bulan penggunaan. Alhamdulillah.








Hasil yang sangat menggalakkan!

Pengambilan tonik Vivix, Collagen Powder, Vita-C SR 500mg dan ESP Shaklee
Hasilnya kulit yang sangat glowing. Kulit jugak makin cerah dan gebu
Si pengguna dah berumur 36 dan ada anak 3 orang
milkysmile
#shakleeeffect

===========================================
BAGAIMANA NAK ORDER GLA COMPLEX SHAKLEE?
===========================================

Bagi pengguna kad direct debit atau kredit kad, boleh klik button di bawah untuk buat pesanan.

Peringatan: Hubungi saya terlebih dahulu sebelum buat pembelian jika ingin nikmati discount 20-30% dengan register ahli Shaklee.

Bagi yg tidak memliki debit kad tersebut, boleh hubungi saya di 
Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee Independent Distributor
COD di daerah Sik/daerah Baling/Kedah
Shaklee ID: 869539
SMS/Whatsapp: 019-432 0059

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top