11

Dalam entri terdahulu, Umi ada share pasal satu produk ni. Bukan saja untuk kecantikan kulit wajah tapi juga untuk hormon dalaman khususnya kitaran bulanan wanita. Jadi kepada sesiapa yang menangis terlepas harga murah promosi produk untuk kecantikan wajah Vitamin E yang lepas, nampaknya bulan ni mesti dorang tu tersenyum riang sebabnya promosi produk bulan ni pun mengandungi Vitamin E jugak. Selain Vitamin E, produk ni turut ada asid lemak GLA daripada tumbuhan Borage dan Sunflower Seed Oil. Produk GLA Complex adalah untuk kecantikan wajah dan juga penstabil hormon dalaman (pendek kata, kitaran haid).

GLA adalah singkatan daripada perkataan Gamma Linolenic acid. Ia merupakan sejenis asid lemak Omega 6. Sebenarnya tubuh kita mampu menghasilkan GLA tetapi didalam tubuh kita ia kenali sebagai asid linoleik . Asid linoleik ini boleh dihasilkan jika kita mengambil makanan yang mengandungi lemak tidak tepu didalam diet seharian kita. Persoalannya berapa ramai diantara kita yang membuat semakan makanan yang diambil adalah lemak tidak tepu ataupun lemak tepu. Yang pasti kebanyakkan daripada kita hanya mementingkan makanan sedap dan menyelerakan. Nak cantik tapi makan tak jaga pun tak boleh jugak tau!


GLA digunakan oleh ramai wanita untuk mengekalkan rasa kesejahteraan sepanjang kitaran bulanan (haid) selain untuk kecantikan wajah. Formula Shaklee ini mengandungi GLA (asid gamma linolenik), asid lemak omega-6 yang mana badan kita gunakan untuk membentuk prostaglandin, satu komponen seperti hormon yang membantu badan untuk mengawal selia banyak proses badan yang normal. *


1. Minyak Borage, yang mengandungi kepekatan semula jadi yang amat berkesan GLA dalam bentuk yang mudah diserap
2. Minyak biji bunga matahari, satu lagi sumber asid lemak omega-6
3. Vitamin E yang membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan membantu untuk mengekalkan integriti sel.



======================================
BAGAIMANA NAK ORDER GLA COMPLEX?
======================================
Bagi pengguna kad direct debit atau kredit kad, boleh klik button di bawah untuk buat pesanan.


Peringatan: Hubungi saya terlebih dahulu sebelum buat pembelian jika ingin nikmati discount 20-30% dengan register ahli Shaklee.

Bagi yg tidak memliki debit kad tersebut, boleh hubungi saya di 
Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee Independent Distributor
COD di daerah Sik/daerah Baling/Kedah
Shaklee ID: 869539
SMS/Whatsapp: 019-432 0059

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

  1. boleh cuba bwat istri ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan setakat isteri, suami pun boleh amalkan. takda masalah :)

      Padam
  2. Balasan
    1. bukan setakat kulit, malah untuk kesihatan keseluruhan juga :)

      Padam
  3. Emm kena jaga betul2 bab kecantikan..tambah2 isteri yang dah berumur..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. yg belum isteri pun tak salah mencuba. hehe :)

      Padam
  4. salam kenal dari Ros..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih sudi singgah ros :)

      Padam
  5. bagus produk ni. boleh consider utk cuba :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. inshaAllah, jika berpeluang, silakan cuba :)

      Padam
  6. that is good product ? who can give me advance and how much ? where i can buy it , many thanks, gudang lagu

    BalasPadam

 
Top