4
Ada pelbagai jenis resepi ESP di dalam blog mahu pun facebook kan? ESP campur air suam, ESP campur oren Sunquick atau Tropicana Twister, ESP campur Milo dan sebagainya. Nak cuba sesuatu yang baru? Apa kata anda cuba smoothies. Hmmmm yummy. Tunggu apa lagi. Nikmati ESP Shaklee dengan cara anda tersendiri



Nak beli ESP atau MealShakes untuk resepi berbuka dan sahur anda?







Daftar sebagai ahli Shaklee hari ini dengan hanya RM 65.00 (excluding postage RM 10) untuk lebih penjimatan pembelian dengan harga ahli seumur hidup.

Kelebihan menjadi Pengedar Sah/Ahli Shaklee:

^^ Keahlian adalah SEUMUR HIDUP, TIADA RENEWAL.
^^ Nikmati potongan harga 15-33% bagi setiap product Shaklee yang ditawarkan.
^^ Tidak perlu bekejar atau keluar mencari pelanggan. Tidak perlu "head-hunting" untuk mencari downline.
^^ Tidak perlu menyimpan stok di rumah.
^^ Kelas bimbingan diberikan secara online/offline, kami sediakan group tertutup di FB untuk berkongsi tips/sharing on marketing, bisnes, consultation, produt knowledge, motivation dan lain-lain.
^^ SISTEM yang digunakan telah terbukti membawa kejayaan kepada ramai ahli-ahli Shaklee. Menjana INCOME 4-5-6 ANGKA, menikmati BONUS KERETA, PERCUTIAN VVIP bertaraf 6 STARS, Umrah & Ziarah, semuanya tidak mustahil bila anda bersama Shaklee!

Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee Independent Distributor
COD di daerah Sik/daerah Baling/Kedah
Shaklee ID: 869539
SMS/Whatsapp: 019-432 0059

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

  1. Macam best je resipi ni. Nanti nak cuba juga :)

    BalasPadam
  2. Hehe..wahhh hebatnya..leh main campur2 lagi tu..yang penting ia menyegarkan dan mengenyangkan..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya tepat sekali, apatah lagi di bulaln Ramadhan ni :)

      Padam

 
Top