6
Anak saya terbakar dekat muka masa bakar sampah. Masa bakar sampah tu, saya tak perasan dalam tu ada tin spray Ambi Pure. Meletup tu yang kena dekat muka. Semalam pegi klinik, doktor dengan nurse pun terkejut tengok cepatnya kulit dah recover. Saya bagitau yang saya guna kan SHAKLEE. Doktor dengar nama Shaklee pun terus senyum. Doktor pun cakap Shaklee bagus. Hehehehe lagi saya suka dengar.


Gambar ni lepas sebulan saya sapu Vitamin E. Kulit dah hampir sekata. Kening pun dah kembali ke normal dah.

Untuk dalaman, saya bagi multivitamin MealShake dan Chewable Vita-C. Untuk luaran saya sapu luka dengan Basic H dan krim Herbal Cream. Kulit dah mengelupas habis, baru saya sapu Vitamin E. Sekarang ni MealShake dengan Chewable Vita-C tu saya tetap terus bagi anak makan.

MealShakes 544gram untuk kegunaan 1-2bulan RM113

Chewable Vita-C 100mg 90biji untuk kegunaan 3bulan RM 38

Herbal Blend 4 oz RM 28

Vitamin E 120biji untuk kegunaan 4 bulan RM 149

Daftar sebagai ahli Shaklee hari ini dengan hanya RM 65.00 (excluding postage RM 10) untuk lebih penjimatan pembelian dengan harga ahli seumur hidup.

Kelebihan menjadi Pengedar Sah/Ahli Shaklee:

^^ Keahlian adalah SEUMUR HIDUP, TIADA RENEWAL.
^^ Nikmati potongan harga 15-33% bagi setiap product Shaklee yang ditawarkan.
^^ Tidak perlu bekejar atau keluar mencari pelanggan. Tidak perlu "head-hunting" untuk mencari downline.
^^ Tidak perlu menyimpan stok di rumah.
^^ Kelas bimbingan diberikan secara online/offline, kami sediakan group tertutup di FB untuk berkongsi tips/sharing on marketing, bisnes, consultation, produt knowledge, motivation dan lain-lain.
^^ SISTEM yang digunakan telah terbukti membawa kejayaan kepada ramai ahli-ahli Shaklee. Menjana INCOME 4-5-6 ANGKA, menikmati BONUS KERETA, PERCUTIAN VVIP bertaraf 6 STARS, Umrah & Ziarah, semuanya tidak mustahil bila anda bersama Shaklee!

Tunggu apa lagi? Dapatkan produk ini dengan menghubungi saya :

Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee Independent Distributor
COD di daerah Sik/daerah Baling/Kedah
Shaklee ID: 869539
SMS/Whatsapp: 019-432 0059

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

  1. Balasan
    1. alhamdulillah. untuk manfaat bersama :)

      Padam
  2. Baru2 ni kulit ana kene minyak. Teruk jugak. Tapi tak makan shaklee. Tak mampu. Hehe. Btw hi, balas kunjungan kak umi. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. InshaAllah dik, semoga diberikan kesempatan untuk mencuba Shaklee di kehadapa nanti :)

      Padam
  3. Balasan
    1. Alhamdulillah sangat berkesan kepada adik ni :)

      Padam

 
Top