4
Masalah jerawat ni selalunya berpunca dari ketidaksatabilan hormon. Jadi untuk mengelakkan masalah ini, amalkan GLA untuk kestabilan hormon.
Macamana nak buat jika ada masalah jerawat yang kronik? Saya salinkan testimoni seorang pelanggan yang hadapi masalah jerawat kronik dan Alhamdulillah beliau pulih dari masalah tersebut setelah konsisten mengamalkan supplement Shaklee. Jom tengok apa supplement yang beliau amalkan!


Perubahan macam ni memerlukan pengambilan Vitamin-E Shaklee secara berterusan selama 3 bulan berturut-turut, bukannya ambil hari ni esok terus ok, atau ambil seminggu dah ok....

Mengapa perlu ambik masa sehingga 3 bulan, lama tu... mesti anda tertanya-tanya kan... sebabnya... sel-sel badan kita perlukan masa untuk pulih dan tempoh yang diperlukan sekurang-kurangnya 90 hari @ 3 bulan.

Dan untuk info, untuk merawat dan penyembuhan masalah kulit Yana yang berjerawat pada tahap sebegini tidak berlaku dengan pengambilan VITAMIN-E sahaja, dia turut mengambil VITAMIN C, ALFALFA dan MEALSHAKE. Mari lihat peranan-peranan supplements dalam proses penyembuhan yang menakjubkan ini.


VITAMIN E :

- Melambatkan proses penuaan.
- Membantu mendapatkan tekstur kulit yang cantik, lebih muda.
- Sangat membantu untuk menghilangkan parut dan jeragat.
- Vitamin antioksidan.





VITAMIN-C :

- Membaiki tulang, gigi dan tisu penyambung
- Membentuk kolagen yang penting untuk ketegangan dan kecantikan kulit
Sebagai kuasa penyembuh








ALFALFA :

- Sumber mikronutrient paling kaya
- Membuat sistem badan berjalan lebih lancar
- Membantu melawaskan usus
- Mengurangkan sembab, kelesuan dan masalah pencernaan




MEAL SHAKES :

- Membantu membaikpulih luka atau kudis
- Mengandungi vitamin B-complex, zat besi dan copper untuk membantu membentuk sel darah merah yang sihat dan memberi perubahan positif pada complexion kulit


Daftar sebagai ahli Shaklee hari ini dengan hanya RM 65.00 (excluding postage RM 10) untuk lebih penjimatan pembelian dengan harga ahli seumur hidup.

Kelebihan menjadi Pengedar Sah/Ahli Shaklee:
^^ Keahlian adalah SEUMUR HIDUP, TIADA RENEWAL.
^^ Nikmati potongan harga 15-33% bagi setiap product Shaklee yang ditawarkan.
^^ Tidak perlu bekejar atau keluar mencari pelanggan. Tidak perlu "head-hunting" untuk mencari downline.
^^ Tidak perlu menyimpan stok di rumah.
^^ Kelas bimbingan diberikan secara online/offline, kami sediakan group tertutup di FB untuk berkongsi tips/sharing on marketing, bisnes, consultation, produt knowledge, motivation dan lain-lain.
^^ SISTEM yang digunakan telah terbukti membawa kejayaan kepada ramai ahli-ahli Shaklee. Menjana INCOME 4-5-6 ANGKA, menikmati BONUS KERETA, PERCUTIAN VVIP bertaraf 6 STARS, Umrah & Ziarah, semuanya tidak mustahil bila anda bersama Shaklee!

Tunggu apa lagi? Dapatkan produk ini dengan menghubungi saya :

Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee Independent Distributor
COD di daerah Sik/daerah Baling/Kedah
Shaklee ID: 869539
SMS/Whatsapp: 019-432 0059

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

  1. Shaklee mmg terbaik. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, bermanfaat untuk semua :)

      Padam
  2. Anak akak baru cuba. Harap2 serasi dengan dia..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah kak. InshaAllah, Shaklee sentiasa berkesan. Cuma kena istiqomah, sabar dan konsisten :)

      Padam

 
Top