10
Rangkaian testimoni pengambilan Alfala untuk masalah yang dihidapi.

Masalah resdung?








Masalah keputihan?










Ramai yang dah mengakui masalah mereka diselesaikan.
Testimoni Kulit jerawat + alergik bahan kimia + resdung
Masalah keputihan.
Lelaki pun ambil? Ye, makanan kesihatan pilihan semua.














Masalah keputihan dan sembelit?














Masalah membuang air besar?
















Pelbagai manfaat Alfalfa untuk kesihatan.












Promosi Alfalfa Complex beli 6 botol percuma 1 botol akan tamat pada 31hb Januari ini. Jangan lepaskan peluang!

Kalau nak beli 1 botol pun boleh. Harga masih di paras boleh dimiliki & berbaloi untuk dimiliki.

Harga pasaran 330biji RM 53.75
Harga pasaran 700biji RM 97.50

Harga istimewa dan eksklusif? Sila hubungi saya!

Berminat? Untuk Info dan Order :
  Umi Nazrah
Shaklee Independent Distributor [ID: 869539]
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-432 0059
www.facebook.com/cantiksss

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

  1. Assalamualaikum. alfafa ni amik dengan esp boleh jadi milk booster kan? oste tu lelaki boleh amik tak? saya bagi suami makan sebiji sebab beliau cakap badan lemau2.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam. ye boleh ja. supplemen ni lelaki perempuan boleh ambil :)

      Padam
  2. alfafa ni mmg boleh amik laki bini..kira jimat la..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan setakat laki bini ja, mak ayah tok nenek ipar duai semua boleh amik :P

      Padam
  3. moga ia membantu pd siapa perlukan

    BalasPadam
  4. Alfalfa ini berasal dari sejenis rumput kan? Kalau tanam sendiri rumput ni sesuai ke dgn cuaca di Malaysia??

    BalasPadam
    Balasan
    1. alfalfa adalah sejenis tumbuhan tapi bukan rumput. kalau nak tanam di Malaysia, tanahnya kena tanah bekas gandum atau jagung terlebih dahulu. kalau nak tanam pun, kena dapatkan benihnya dari luar negara lah kot :D

      Padam
  5. Alfalfa?? awok 1st time dengo ni.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. uiks 1st time dengaq ka. tumbuhan di zaman kegemilangan Islam ni ;)

      Padam

 
Top