4

Dek penangan promosi Kacip Fatimah Moden bulan ni, rata-rata wanita ambil peluang kelebihan beli produk ni hinggakan ada yang disuruh berhenti ambil Alfalfa Complex tu. Dahsyat sungguh penangan Alfalfa Complex hinggakan setiap malam adalah hari Khamis malam Jumaat. Tak perlu tagline 'hebat' seperti jenama lain yang kerap muncul di media ^_^

Suami sendiri pun keliru?

 Masalah keputihan selesai, mengetatkan Miss V selepas bersalin.
 Keputihan sehingga berwarna kuning kehijauan, gatal-gatal kat Miss V. Selepas seminggu, keputihan langsung tak ada!
Alfalfa Complex mengurangkan keputihan dan masalah kering ketika bersama dah tak ada!
Ibu menyusu yang sangat berpuas hati dengan pengeluaran susu badan, keputihan dah tak ada dan Miss V yang grip super.











Keputihan berkurangan dan keintiman mengagumkan.






















Berminat? Untuk Info dan Order :

  Umi Nazrah
Shaklee Independent Distributor [ID: 869539]
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-432 0059
www.facebook.com/cantiksss

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

  1. banyak kelebihan alfalfa terhadap kesihatan dalaman wanita..

    BalasPadam
  2. kalau bce dkt FB dr zubaidi, xelok ambil alfalfa secara kerap.

    BalasPadam
    Balasan
    1. bergantung kepada sumber alfalfa yg diambil. kalau sumber sprout yg rupa bentuk macam taugeh tu, memang takda sebarang bentuk nutrisi seperti daun alfalfa. apapun bergantung kepada diri sendiri. ramai yg dah makan dan buktikan hasil yg mereka dapat :)

      Padam
  3. Banyakkan khasiat alfalfa.. ;)

    BalasPadam

 
Top