2
Perkara asas di dalam set diet Shaklee adalah detoks toksin, bakar lemak dan bina otot protein seperti mana di dalam gambarajah berikut iaitu Bakar Lemak adalah Lecithin atau Omega Guard, Buang/Detox adalah Herb-Lax atau Alfalfa Complex dan Bina Otot adalah ESP atau Cinch Shake.

Testimoni pengguna Shaklee adalah seperti yang berikut

Bila timbang berat badan dah turun 6kg. Yang dahulu nya 65kg, dan sekarang 59kg. Hanya mgambil Lecithin n Herb-Lax je..



Hilang 15kg dalam masa 2 bulan je. Bakar lelemak degil dengan pengemulsi lemak - Lecithin























Turunkan paras kolestrol dalam badan dengan pengemulsi lemak - Lecithin!

Pengambilan Herb-Lax, Lecithin, ESP, Omega Guard & Cinch Shake Mix. 


Baju putih gambar bulan 6 tahun lpas...tahun yg sgt GEMOKKK..duduk kat kerusi IKEA pun muat2 je..sekarang lihatlah
Dari Nov 2012 hingga Jan 2013, badan lebih shape. Masalah keputihan pun takda.

Sebulan aje?! Terbukti buang toksin, pecah lelemak degil!!

Ni result after month consume ESP, Cinch Shake, Lecithin, Alfafa Complex dan Herb-lax. Start amik Feb 2013 - March 2013










 Sesiapa yg ingin buang lemak degil & kurus secara sihat, boleh amek Cinch Shake + Omega Guard.

Kenapa za beriya bebenar sebab za dah maintain 49kg 3bulan tanpa amek sebarang set. Dan pd 19hb2 2013 inchloss program za bermula. Sebab za dah 49kg, za cuma fokus pada inchloss. Dari pinggang 26.5 inchi. Today 26hb feb dan pinggang za cuma 26inci. 



Turun 6 kg!

saya consume set inch loss shaklee

1. cinch shake
2. cinch mix tea
3. Herblax
4. Lecithin

Dalam masa 3-4bulan. Yang pasti inci dikurangkan!






5kg berjaya dikurangkan dalam masa 4 bulan. 

Gambar sebelum tu akhir Mac 2013. Yg selepas tu hari ni Julai 2013.

Bulan puasa ni cepat sikit turun. Sahur CiNCH + OMEGA.

Berbuka lauk sahaja + kurma + wholemeal bread + air 2 liter + LECITHIN + ALFALFA sebelum tidur.
Nasi saya jarang makan. Hari biasa pun seminggu sekali.
Dulu ada spare tyre. Orang ingat hamil!!! Dalam masa 3bulan, berjaya hilangkan berat!

Pengambilan Lecithin + ESP secara konsisten selama 3 bulan, saya boleh melepaskan berat sebanyak 30 kg dalam masa 3 bulan setengah sepanjang tempoh penyusuan!









 Sebelum ni saya pernah consume produk lain, berat mmg banyak turun smpai 54kg, tapi tak de shape, sume jadi leper. Lepas saya stop produk tu, berat saya naik semula dan susah nak turun.

ADAKAH ANDA SEBEGITU? Jangan tersilap pilih produk ye....
Masalah
- Perut buncit akibat bersalin czer
- perut buncit hingga orang bertanggapan mengandung
- berat 76kg
- jeans saiz 36

Pengambilan
- ESP
- Alfalfa Complex
- Lecithin
- Omega Guard

Hasil
- perut dah kempis
- takda lagi tanggapan perut mengandung
- berat 72kg
- jeans saiz 32




SAIZ TURUN DARI 46-48 KE 42-44
minum sesudu Cinch Shake 2x sehari.. Alhamdulillah.. Dari size 46-48 turun, raya baru ini boleh pakai size 42-44

















Tips Kurus Dari XXL Ke Saiz S
yes,nasi ade carbo...so, leh cut but not avoid (tp leh amek carbo dari sumber mknn yg lain). kok ye pon saya makan jugak even sikit nasi tu. gula pulak memang saya avoid. makanya, air manis2 tak minum. air dalam tin lupakan terus. buah dpt ganti gula coz dlm buah pon dah ade gula. semulajadi dan certain sayur pun ada gula semulajadi. minyak lak klau amek berlebihan buatkan lemak susah nak dibakar(nk2 lemak tepu). gerenti tu taknak cakap la tapi in Shaa Allah boleh turun kg tu. saye dah try then, combine lah dengan Shaklee, mempercepatkanlah proses tu ^^

set mana nak makan tu semua saya makan tapi tak lah terus mkn semua. ikut step dan bajet monthly saya lah. tapi, highly recommend Cinch Tea tu. superb sangat kesannya! lagi2 pada orang yang berat "diam" je walaupun konsisten makan makanan sihat.

dan, ingat... ni semua bukan diet.. ini lifestyle. no worries, takkan naik balik berat badan, takkan ade rasa "bagai badan di pam2" klu stop mkn set diet shaklee.. sbb apa? sbb shaklee tak suh tahan makan.. malah pliz berdisplin jgn miss2/skip makan.. shaklee ni aturkan balik fungsi tubuh..Vitamin Shaklee bukan ubat kurus dan bukan dadah, jika diambil dalam dos yg disuggestkan.



Konsisten amek cinch, Alfalfa Complex, Lechithin & Omega Guard.. kadang2 ader gak ambil Cinch Tea. Selama 2bulan.
Testimoni diet 3 minggu

Consume Omega Guard, Cinch Chocolate, ESP. Berat sebelum 62kg, konsisten pengambilan supplemen selama 3 minggu, sekarang dah 56 kg.

Tips rahsia? Kurangkan pengambilan portion nasi. Tak perlu risau sebab adanya Cinch + ESP







Call / SMS / WA : 019-4320059

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

  1. Adehh, kalau kawe pun dapat turunkan 15kg ke, boleh la join jadi model 'sebelum dan selepas' ni :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. of kos, inshaAllah boleh aja :)

      Padam

 
Top