13
Kolestrol dalam darah tinggi



2 hari lepas personnel dari AGIH LAB datang ke rumah saya di Sungai Buloh untuk hantar result darah. Memang routine saya dan suami membuat full and extended(cancer & SLE test) setiap tahun untuk monitor tahsp kesihatan kami.

Alhamdulillah suka untuk saya kongsikan dengan anda semua improvement keputusan kolestrol saya. Keturunan sebelah mak dan ayah keduanya berisiko tinggi dengan penyakit darah tinggi dan stroke.

Total kolestrol JAHAT saya pada tahun ini telah turun ke paras normal dan sihat...dan kolestrol baik meningkat!! Alhamdulillah. Saya yakin dengan izin Allah, terus konsisten dengan pengambilan Suplemen Shaklee secara khususnya

---》 VIVIX
---》 OMEGA GUARD
---》 GLA COMPLEX

Membantu saya untuk terus sihat.. ") Result kolestrol suami juga melihatkan kemajuan yang positive, Alhamdulillah.


Call / SMS / WA : 019-4320059 Email : umi.nazrah@gmail.com Fb : http://www.facebook.com/nazrah Fb FanPage : http://www.facebook.com/cantiksss * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

  1. Balasan
    1. yup betoi. peningkatan tahun ni pembelian meningkat 500%. memang dahsyat

      Padam
  2. saya pun suke omega... like,,, like...
    http://duniakecantikankesihatan.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. semestinya lah. pemeringkatan 3 kali untuk keluarkan bahan berbahaya dan toksin. harga takda pun berubah mahal ke apa kan ;)

      Padam
  3. aiza tak pernah lagi mencubanya..

    BalasPadam
  4. saya pun mkn produk shaklee.. mmg terbaik.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah. kebaikan harus dikongsikan bersama ;)

      Padam
  5. Akak pun mula ambil omega ni nazrah... Alhamdulillah semakin baik..syukran Allah ;)

    BalasPadam
  6. produk shaklee ni terkenal n xmeragukan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Kalau dulu terkenal dengan kata-kata 'Shaklee produk unsur babi' tapi sekarang ramai dah buka mata dengan sijil halal Shaklee

      Padam

 
Top