0

Salah satu hot produk yang TERBAIK daripada Shaklee adalah VIVIX. Semestinya la TERBAIK sebab Vivix mengandungi bahan-bahan berikut yang kaya dgn POLIFENOL:

1. Lobak Ungu - Kajian yang dilakukan di Universiti Queensland, menunjukkan bahawa jus lobak ungu dapat menurunkan tekanan darah, menstabilkan gula dalam darah, dan membantu dalam memerangi penyakit hati dan jantung.
2. Anggur Muscadine - Bukan sebarang anggur. Sebiji buah anggur Muscadine macam sebesar bola golf. Berharga dalam RM 100++ sebiji. Tak tertanggung kalau nak beli hari-hari sebiji tu.
3. Elderberry Eropah - Elderberry ni kalau dalam keluarga beri dikira sebagai buah beri premium high class. Ianya bukan sebarang buah beri kerana ianya tinggi dalam kandungan polifenol.
4. Polygonum Cuspidatum - Akarnya kaya dengan kandungan resveratrol. Digunakan sebagai ubat tradisional untuk merawat rambut beruban di negara China & Japan selama lebih 100 tahun. Potensi polifenol semulajadinya adalah untuk menyokong diet yang sihat dan mampu memberi kesan positif kepada penuaan sel yang sihat.


Terbukti POLIFENOL banyak terdapat dalam 4 bahan di atas. Lagi tinggi polifenol, lagi tinggi lah resveratrol yang terbukti MELAMBATKAN KESAN PENUAAN. Ini membuktikan Vivix adalah yang terbaik.

Ramai yang cakap kenapa perlu pilih Vivix sedangkan banyak lagi jenama minuman botani yang lain. Fakta di atas tu membuktikan Vivix minuman botani TAHAP PREMIUM HIGH CLASS. Tengok kandungan Vivix sahaja dah boleh tahu TERBAIK atau tidak. (via Cery)



Acaiberry vs elderberry?

Kenapa Shaklee memilih elderberri sebagai kandungan utama VIVIX.

Kerana kandungan poliphenol yanh tinggi dalam elderberri menjadikan elderberri antara berri yang mengandungi antioksida atau bahan awet muda yand tinggi. Manakala acaiberri tiada kandungan poliphenol. Menjadikan elderberri antara berri kasta tinggi untuk bahan utama dalam produk tinggi antioksida. (via Aula)

KENAPA VIVIX LEBIH BAIK BERBANDING JENAMA LAIN ?

“...The answer to that question is really three-fold. In the first place, the resveratrol in Shaklee’s Vivix a higher potency, higher purity preparation than many of the other resveratrol supplements products on the market.”
- Dr. Stephen Chaney, a professor of biochemistry and nutrition at University of North Carolina – Chapel Hill, has authored over 80 published studies in scientific and medical peer-reviewed journals, and he teaches nutrition to medical students.

KANDUNGAN UTAMA

VIVIX : Mengandungi Resveratrol yang mana tinggi kandungannya dari Wine Merah (Red Wine). Resveratrol adalah sejenis antioksidan diperolehi dari sumber kulit anggur Muscadine yang mana digunakan dalam proses membuat wine. Vivix adalah cecair pekat (concentrated liquid) dan ianya bukan jus.

MONAVIE : Kandungan utamanya adalah Jus Acai berry dan campuran lain-lain jus(Acerola Cherries, Apricot, Aronia Fruit, Bananas, Bilberry Fruit, Blueberry, Camu Camu Berry, Cranberry, Goji (Wolfberry), Kiwi, Lychee Fruit, Passion Fruit, Pear, Pomegranate, Purple and White Grapes, Prunes, Nashi Pears)

XANGO Juice: Kandungan utama adalah Jus buah Manggis (Mangosteen) dan juga terdapat campuran jus buah-buahan lain (Apple, Grape, Pear, Strawberry, Raspberry, Blueberry and Cranberry).

TAHITIAN NONI Juice : Kandungan Jus Buah Noni

PENERBITAN HASIL KAJIAN & PATEN

Dari segi penerbitan hasil kajian, Vivix mengatasi ketiga-tiga produk dengan 2,340 hasil penerbitan.
Vivix dan Tahitian Noni Juice telah dipatenkan oleh syarikat pengeluar masing-masing.

ASLI & SEMULAJADI
Vivix dan Tahitian Noni Juice terbukti semulajadi dan tidak mengandungi bahan tambahan lain. Manakala Monavie dan Xango mengandungi Sodium Benzoate sebagai bahan pengawet.
Oleh kerana itu, cara terbaik untuk menyimpan Vivix yang telah dibuka adalah di dalam tempat dingin (peti ais) bagi mengekalkan kesegaran produk.


Harga pasaran Vivix Shaklee adalah RM 450.00 manakala harga istimewa daripada saya sangatlah terlebih murah serta eksklusif hanya untuk para pelanggan saya. Inginkan maklumat lanjut? Sila hubungi saya melalui SMS/WA 0194320059

Call / SMS / WA : 019-4320059
Email : umi.nazrah@gmail.com
Fb : http://www.facebook.com/nazrah
Fb FanPage : http://www.facebook.com/cantiksss

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

 
Top