2
Apa kah Collagen Powder? Collagen Powder Shaklee terdiri daripada RSS (red snapper scale @ sisik ikan merah) terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas penggunaan selama 8 minggu, keputusan menunjukkan kulit menjadi lebih baik secara menyeluruh.

Collagen Powder terbukti berkesan untuk:

- Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 90%
- Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75%
- Peningkatan dalam penampilan keseluruhan sehingga 71%
- Meningkatkan kelembutan dan kelicinan sehingga 69%
- Meningkatkan pemakaian kekal mekap sehingga 60%
- Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti sehingga 55%
- Meningkatkan ketebalan rambut sehingga 54%
- Meningkatkan keserian, tona & warna kulit sehingga 50%
- Mengurangkan garis halus dan kedutan sehingga 18%

Rasa cam tak percaya pun ada gak sebab nampak cerah skit. Dh pakai tudung yg sama, angle yg sama, dan di bawah lampu kalimantang yg sama. Kalau tengok skin texture rasanya tak banyak beza sebab Alhamdulillah kulit takde prob sangat cuma now kalau sentuh memang rasa halusss sgt.

Pic belah kiri tu adik tlg ambilkn gmbr Nad 2 minggu lps sblm start try Collagen Shaklee. Pic belah kanan ni ambik pagi td oleh hubby. Blur skit compared to belah kiri.

Nad mkn collagen ni 2 sachet every day for the first 1 week. Dan lepas tu 1 sachet sehari. Selain tu nad konsisten minum ESP skali ngan Collagen, pakai pencuci muka Nutriwhite Shaklee dan Overnight Renewal Cream Nutriwhite Shaklee jgk. Will continue for another 6 weeks (clinical studies menunjukkan kesan kulit lebih gebu selepas penggunaan 8 minggu).

MASALAH LIANG PORI?

Testimoni : Sejak pengambilan Collagen Powder, kesan jerawat dah takda. Kulit licin dan gebu. Liang roma makin mengecil. Ni baru pakai 10 sachet. Tak sia-sia grab 2 box Collagen Powder sempena promosi bulan ni.

Gambar 1st:
SEBELUM KENAL SKINCARE SET SHAKLEE
~ tona kulit lgsung tak sekata, jerawat, liang pori kulit besar... berminyak ! dalam handbag wajib kene ade tisu penyerap minyak tu...huhu

Gambar 2nd:
~ selepas mengamalkan skincare set SHAKLEE (VITA C + VITA E + B-COMPLEX + ESP). tona kulit sekata, tak berminyak seteruk dulu walaupun tengah panas n keletihan, NO jerawat at all.. alhmduillah...

Gambar 3rd:
~ alhmdulillah..selepas 10 sachet menggunakan COLLAGEN POWDER sanggt hepi takde masalah kulit wajah...liang pori sangat2 mengecil..wajah lebih bseri

Gebu dengan hanya 7 sachet collagen!

1 kotak Shaklee Collagen Powder mengandungi 15 sachet. Kiranya selepas hanya menghabiskan setengah kotak pun kulit muka dah lebih gebu, lebih cerah dan blackheads hilang terus dan jeragat lebih pudar.

Daripada hasil kajian klinikal Shaklee, Shaklee Collagen Powder mampu memberi kesan terbaik dengan penggunaan selama 8 minggu dengan pengambilan setiap hari.








Hanya dengan mengamalkan Collagen Powder sebanyak 3 kotak, muka beliau kembali muda..berseri dan tegang..nampak moist. Beza memang berbeza!














 Di usia 30 tahun, wajah muda kelihatan seperti 25 tahun. Sebaliknya ketika tidak mengamalkan Collagen Powder, usia 25 tahun kelihatan seperti 30 tahun. Terbukti ssia bukan penghalang dan usia bukan pengukuran untuk kulit wajah yang awet muda. Bajet nya hanya dengan Collagen Powder & ESP.












 Kulit bersinar dengan Collagen Shaklee!

Seminggu pengambilan dah mula menampakkan kesan sebab muka kusam. Jerawat dah kurang. Muka nampak kemerahan pink semulajadi. Bekas parut jerawat dah hilang. Eyebag dah takda. Badan makin cergas. Sepeket untuk 2-3 hari lak tu.

 Testimoni Collagen Powdr Shaklee.

Kulit kelihatan lebih cerah, kedutan sudah tak kelihatan! 










 Muka dah tak kering lagi, bibir tak pecah atau kering, lingkaran gelap bawah mata dh takda, lenguh2 badan pun dh hilang.Tapak kaki jugak makin better, pecah2 kat tumit dah kurang, liang roma pada muka memang dah takda.












Sejak pengambilan Collagen Powder, kesan jerawat dah takda. Kulit licin dan gebu. Liang roma makin mengecil. Ni baru pakai 10 sachet. Tak sia-sia grab 2 box Collagen Powder sempena promosi bulan ni.
Call / SMS / WA : 019-4320059 Email : umi.nazrah@gmail.com Fb : http://www.facebook.com/nazrah Fb FanPage : http://www.facebook.com/cantiksss * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Catat Ulasan

  1. waaahhhh. sume dah cantik2 . jeles I tengok :)

    BalasPadam
  2. Jemput drop url blog @ Mr. Linky's - to ease blogwalking.
    http://drshikinzainal.blogspot.com

    BalasPadam

 
Top