2
 Omega Guard Shaklee membantu mengurangkan inflamasi/keradangan yang berlaku di kawasan sendi. Kajian terkini menunjukkan pengambilan asid lemak Omega-3 (Omega Guard) bersama glukosamina (Advanced Joint Health Tablet) dapat meningkatkan kesihatan sendi daripada mengambil glukosamina sahaja.


Omega Guard melambatkan degradasi tulang rawan, boleh mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi serta mengurangkan gejala-gejala dalam penyakit sendi. Omega Guard juga bertindak sebagai pelincir yang mana membantu sendi untuk bergerak dengan lebih bebas. Tanda-tanda sendi kekurangan pelincir adalah apabila sendi-sendi berbunyi dan berkeriat-keriut ketika bergerak.

Omega Guard melalui peringkat proses penyulingan yang ketat bagi membuang plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, PCBs dan lain-lain bahan pencemaran. Selain itu, proses oksida dan pembentukan lemak trans juga dikurangkan.

Antara fungsi lain Omega Guard adalah

• Melindungi Jantung anda ~Ia membekalkan asid lemak omega -3 berpotensi ultratulen dgn spektrum penuh bergred farmaseutikal

• Membantu mengurangkan risiko sakit jantung ~satu penyelidikan menunjukkan bahawa pengambilan asid lemak omega -3 seperti EPA dan DHA boleh mengurangkan risiko penyakit jantung koronari.

• Ultratulen dan bergred Farmaseutikal ~Omega Guard dihasilkan melalui satu proses penyulingan proprietari 3 molekul yg memekatkan asid lemak omega -3 yg bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bhn2 berbahaya seperti merkuri dan plumbum yg terdpt dlm ikan

• Minyak Ikan terbaik di dunia~mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA,DHA,ALA dll. EPA menyihatkan jantung dan sendi,DHA penting bagi perkembangan dan fungsi2 otak.


Berminat? Untuk order @ pertanyaan, hubungi Umi Nazrah, facebook.com/nazrah umi.nazrah@gmail.com 019-4320059 Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Catat Ulasan

  1. info terbaru.. ada sebarang kesan sampingan?

    BalasPadam
  2. takda sebarang kesan sampingan. sebab Omega Guard ni adalah makanan tambahan.

    BalasPadam

 
Top