0
Akhirnya dapat jugak pindah ke rumah baru iaitu http://www.cantiksihatsemulajadi.com/ dan mempunyai tagline sendiri, hehe. Apa yang menarik untuk promosi bulan November? Sudah tentunya Alfalfa. Tak sempat nak promote di blog sebab banyak masa dihabiskan di fb selain daripada kekangan nak boleh update di blog berbanding di fb.


Pada yang belum mengetahui mengenai fungsi Alfalfa, berikut adalah kelebihan & khasiat Alfalfa untuk lelaki & perempuan :

- dikatakan tumbuhan terbaik yg mengandungi segala zat keperluan harian,
- melegakan sakit sendi & belakang,
- menghilangkan kelesuan & tekanan
- memberi kelegaan semasa haid (utk wanita)
- merawat arthitis
- bagus utk alergi & ekzema
- merawat asma
- mencuci usus bg membuang toksik
- mencuci buah pinggang & merawat kencing kotor
- meneutralkan asid dlm badan
- merawat masalah keputihan (utk wanita)
- membesar & menegangkan payudara (utk wanita)
- bertindak seperti kacip fatimah kpd para isteri
- memulihkan urat slps bersalin (utk wanita)
- membantu masalah penghadaman & pencernaan
- meningkatkan stamina seorang suami
- melegakan sembelit
- membuang angin dalam badan
- Milk booster utk ibu menyusu
- untuk pesakit gout


Sesuai sangat la Alfalfa ni dibuat offer di bulan yang penuh dengan semangat cinta ni. Kenapa? Kerana Alfalfa boleh merawat keputihan, selain membantu dalam mengurangkan 'rasa sakit ketika bersama' dan juga boleh mengetatkan mana yang longgar pada wanita yang dah bersalin ;)

Berminat? Sila hubungi saya di fb Umi Nazrah | umi.nazrah@gmail.com | tweet @nazra untuk sebarang pertanyaan atau pesanan. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Catat Ulasan

 
Top