0
Sebelum ni ada makan Vita-C dari jenama lain tapi tak jadi apa2 pun uols..muka pun ala2 jambatan tak siap gittew..coreng sana coreng sini..parut jerawat toksah cakap la merata2 ada..belum masuk lg kawah bulan..mekap pun tetap nampak buroks jugak k..

Alhamdulillah selepas sembang dgn kak Zura Betty ,beliau yg suggest saya minum ESP Shaklee..after 2 minggu consume ESP memang terasa ada perubahan terus beli pulak GLA Complex Shaklee, tak sabar2 nk kulit cantik okey...

Selepas sebulan memang sangat2 berpuas hati ngan produk ni..then terus mkn VITA C, VITA E, B-COMPLEX untuk dapat hasil yang lagi POWER...Alhamdulillah....tak mau tukar yang lain dahhhhh.....Sekarang tak perlu nk mekap tebal sampai 3 inci dah ok

Just sapu compact powder & celak sikit je..memang ESP ni boleh dpt cun lahhhhhh

sumber : https://www.facebook.com/nadhirahani

Berminat? Sila hubungi saya di fb Umi Nazrah | umi.nazrah@gmail.com | tweet @nazra untuk sebarang pertanyaan atau pesanan. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Catat Ulasan

 
Top