3
Ada kemahuan, pasti jadi. Dengan semangat nak pam susu badan guna pam elektrik yang berkobar-kobar, akhirnya aku beli jugak Set Spectra 3 Breastpump tapi yang second hand saja sebab kalau beli yang baru, macam tak lepas aja duit poket, hehe. Barangan sampai 2 hari selepas dibuat negotiation dengan sorang ibu iaitu Umiesaa Ali yang aku jumpa kat page Kumpulan Ibu-ibu Menyusukan lepas dia buat iklan untuk jual Set Spectra 3 ni. Jadi inilah hasilnya barang yg dah dipasangkan. Serius tak sabar nak guna

Catat Ulasan

  1. x tau pun naz ada blog baru..
    btw happy nye tgk naz happy skrg dgn the twins! ^.^

    BalasPadam
  2. waaahh bangga2..hehehe kite ade blog jugak tp x active

    BalasPadam
  3. @Cik Julia, baru aja blog ni. ngah dok merangkak-rangkak nak membina semula :D

    @mom's, jom lah kita aktif sesama ;)

    BalasPadam

 
Top