16.5.12

Suatu Pelaburan: Spectra 3 Breastpump

Ada kemahuan, pasti jadi. Dengan semangat nak pam susu badan guna pam elektrik yang berkobar-kobar, akhirnya aku beli jugak Set Spectra 3 Breastpump tapi yang second hand saja sebab kalau beli yang baru, macam tak lepas aja duit poket, hehe. Barangan sampai 2 hari selepas dibuat negotiation dengan sorang ibu iaitu Umiesaa Ali yang aku jumpa kat page Kumpulan Ibu-ibu Menyusukan lepas dia buat iklan untuk jual Set Spectra 3 ni. Jadi inilah hasilnya barang yg dah dipasangkan. Serius tak sabar nak guna