0
Assalamualaikum.


Saya yakin setiap ibu yang ada semestinya menyokong sepenuhnya pemberian susu ibu kepada anak-anak mereka, demikian juga dengan saya *nada penuh semangat* hehe. Saya tau sebagai seorang ibu yang bekerja, status saya bekerja tak seharusnya dijadikan alasan untuk tidak memberikan susu ibu buat anak-anak. Sebab tu lah saya ambil pelbagai alternatif dan yang paling terkini, pembelian produk set 3M Shaklee daripada akak Siti Nor Khaironisha kat blog nya http://www.whiteymommy.com/2012/03/shakleeset-penyusuan-susu-ibu.html. Memang harapan setiap para ibu nak yang terbaik untuk anak-anaknya dan inilah salah satu kaedah yang saya ambil. Harapnya lepas ni susu badan akan bertambah untuk si Kembar Aisya ni. Tak sanggup lagi tengok susu badan yang lepas dipam cuma dapat 1oz atau pun 2 oz saja.

Catat Ulasan

 
Top