13.1.19

10 Tips Kulit Cantik Bebas Jerawat

10 Tips Kulit Cantik Bebas Jerawat
10 Tips Kulit Cantik Bebas Jerawat
10 Tips Kulit Cantik Bebas Jerawat | Kalau nak kulit wajah yang cantik, bersih dan glowing ni senang saja. Berikut 10 tips kulit cantik dan bebas tanpa jerawat.

10 Tips Kulit Cantik Bebas Jerawat
10 Tips Kulit Cantik Bebas Jerawat
1. Minum air putih sekurang-kurangnya 2 liter sehari. Air adalah agen Detox kulit terbaik!

2. Kurangkan makanan manis seperti dessert, minuman soda, minuman instant 3in1 dan dairy-rich food. Kandungan gula yang tinggi dalam darah adalah antara punca pencetus jerawat.

3. Apabila ingin membeli kosmetik, pilih yang tertera noncomedogenic atau nonacnegenic.

TAHUKAH ANDA
Youth Skincare Shaklee produk noncomedogenic

4. Kerap tukar sarung bantal. Kulit wajah kita melekap pada sarung bantal pada waktu yang lama semasa tidur dan ia adalah antara tempat yang banyak bakteria membiak.

5. Telefon bimbit. Lap screen dan belakang telefon dengan anti-bacterial wipes. Lebih-lebih lagi yang suka bawa phone masuk toilet. Dalam satu kajian mendapati telefon bimbit juga adalah antara tempat yang paling banyak bakteria membiak.

6.Minumlah air perahan lemon dan green tea kerana ia adalah minuman detox tinggi antioksida. Terbaik untuk lawan jerawat.

7. Rajin dan disiplin diri buat rutin asas skincare 1-2-3 : 1-cuci, 2-toner, 3-pelembap/sunblock

DAH TAHU KE?
Moisturizer Youth ialah produk 3in1 iaitu pelembap/sunblock/sunscreen

8. Kulit jenis kering, elak mandi air panas. Mandi air biasa atau sejuk.

WAJIB BACA
Skincare untuk kulit kering

10 Tips Kulit Cantik Bebas Jerawat
10 Tips Kulit Cantik Bebas Jerawat
9. Pakai homemade mask ringkas untuk detox. Yogurt + madu + green tea. Buat seminggu sekali untuk tarik kotoran dari dalam kulit keluar ke permukaan.

10. Wap muka. Ambil bekas dan letak air panas di dalamnya. Titik minyak essential 2-3 titis. Tutup kepala dengan tuala dan muka dihadapkan kepada bekas. Jarakkan muka daripada air, pastikan anda boleh bernafas dan kulit muka tidak rasa terlampau panas. Wapkan muka selama 15 minit. Kaedah ini sangat bagus untuk membuka liang pori dan mengeluarkan kotoran dengan lebih efektif.

Semoga perkongsian ini memberikan manfaat kepada semua pembaca untuk dapatkan Kulit Cantik Bebas Jerawat.

Nak dapatkan produk Shaklee?


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

12.1.19

Skincare Youth Shaklee | Perbezaan, Keistimewaan dan Harga

Skincare Youth Shaklee | Perbezaan, Keistimewaan dan Harga
Skincare Youth Shaklee | Perbezaan, Keistimewaan dan Harga
Skincare Youth Shaklee | Perbezaan, Keistimewaan dan Harga - Skincare terbaru di dalam pasaran, YOUTH keluaran Shaklee hasil 100% organik dan bebas bahan kimia.

Keistimewaan Skincare Youth Shaklee
  • Youth membantu menghasilkan semula sel-sel kulit baru supaya kulit muka kita kelihatan lebih muda berbanding usia sebenar. Hasil kajian Youth membantu memudakan kulit kita 10 tahun dari usia kulit sebenar
  • Youth menjanjikan kulit yang lebih sihat dengan jaminan 100% (jaminan ini terpakai untuk orang yang konsisten menggunakan Youth Set sahaja).
  • Shaklee menggunakan teknologi canggih untuk menghasilkan rangkaian produk yang dapat melambatkan penuaan kulit meresap hingga ke dalam. Hasilnya kajian Youth menunjukkan 100% kedut berkurang, jerawat hilang, kulit licin mulus tegang.
  • Non-comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
  • Diuji oleh pakar mata (Oftalmologi) membuktikan bahawa Youth selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif.
  • YOUTH dibangunkan dengan vitamin anti-penuaan dan diperkayakan dengan polifenol untuk memberikan manfaat rawatan kulit yang lebih baik dengan hanya 4 langkah mudah.
  • Youth Shaklee mempunyai 8 Paten setakat ini.
Bahan-bahan penghasilan Youth Skincare Shaklee ini 100% semulajadi tumbuhan, bebas gluten dan tidak diuji mahupun mempunyai unsur haiwan. Bahan utama Youth ada ekstrak anggur muskadine, stemsel apple, lotus japonicus, schisandra chinesis ekstrak, Vital Repair+® complex.

Selamat daripada lebih 1,500 bahan kimia berbahaya dan pastinya semuanya melalui ujian klinikal.

Skincare Youth Shaklee | Perbezaan, Keistimewaan dan Harga
Skincare Youth Shaklee | Perbezaan, Keistimewaan dan Harga
Perbezaan Skincare Youth Shaklee

🌿 YOUTH 100% tumbuhan
🌿 YOUTH bebas ujian ke atas haiwan dijalankan
🌿 YOUTH bebas daripada 2500 bahan kimia dan bahan penjagaan kulit yang berbahaya.
🌿 YOUTH terbukti mempercepatkan pembaharuan sel kulit 10x ganda lebih cepat berbanding biasa.
🌿 YOUTH digunakan oleh CEO Shaklee Corp sendiri sepanjang proses R&D dijalankan (Ujian terhadap diri sendiri dan isterinya).
🌿 YOUTH adalah hasil daripada R&D selama 8 tahun untuk menghasilkan satu rangkaian penjagaan muka yang sesuai untuk semua jenis kulit dan semua peringkat usia.
🌿 YOUTH sangat sesuai untuk SEMUA peringkat usia dan tidak mengira jantina lelaki, perempuan, muda, tua, dan semua jenis kulit.
🌿 YOUTH mesra wuduk (mudah ditanggalkan tanpa meninggalkan kesan minyak di wajah)
🌿 YOUTH bukan hanya mencantikkan wajah malah menjadikan anda kelihatan KEKAL MUDA JELITA.
🌿 YOUTH mempunyai packaging yang sangat menarik dan mudah untuk digunakan serta sangat mesra pengguna. Pengguna hanya perlu pulas dan pam serta putar dan picit saja untuk menggunakan YOUTH.

5 bahan utama digunakan shaklee untuk mendapat kesan yang mustajab adalah

1. Ekstrak Anggur Muscadine
Polifenol anggur muskadine dalam proses paten melindungi dan memperbaiki sel DNA dan kesannya menghalang kerosakan kolagen dan elastin kulit.

2. Lotus Japanicus
Youth Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus mengaktifkan protein Youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin.
Youth Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract yang memberikan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

Skincare Youth Shaklee | Perbezaan, Keistimewaan dan Harga
Skincare Youth Shaklee | Perbezaan, Keistimewaan dan Harga

3. Ekstrak Schinsandra Chinesis
Secara tradisional, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangkan kulit dan kegatalan.
Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan anti-oksida.

4. Vital Repair+®
Vital Repair+® Complex mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti-oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakan kulit dan menggalakkan tumbesar sel sihat.

5. Ekstrak Stemcell Apple
Kajian menunjukkan Apple StemCell Extract mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk kelihatan lebih muda.
Ia mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.

Set Skincare YOUTH terdiri daripada 6 produk

Skincare Youth Shaklee | Perbezaan, Keistimewaan dan Harga
Skincare Youth Shaklee | Perbezaan, Keistimewaan dan Harga

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, cleanser ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya.

PERFECTING SKIN TONER
Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran. Membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi bersama campuran vitamin penting, polifenol dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang lebih berseri.

AGE DEFENSE MOISTURISER - SPF 50
Perlindungan untuk kulit lebih bukan sahaja daripada sinaran matahari. Tetapi ia adalah pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan nutrien botani melembapkan kulit dan menambahbaik penampilan kulit secara menyeluruh.

YOUTH ACTIVATING SERUM
Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda lebih muda dan mencapai keremajaan dan keserian terunggul.

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM - LIGHT
Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur. Campuran botanikal khas membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin dan cerah.

RADIANCE C + E
Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu menegang, mencerah dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.
Radiance C+E megurangkn tompok usia, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.
Kapsul ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% biodegradasi dan diforumulasikan tanpa bahan pengawet.

Harga produk Skincare Youth Shaklee

Skincare Youth Shaklee | Perbezaan, Keistimewaan dan Harga
Skincare Youth Shaklee | Perbezaan, Keistimewaan dan Harga


Berita baik!

Shaklee ada promosi starter set Skincare Youth 
Starter set mengandungi cleanser, toner, moisturizer dan night cream.

Harga pasaran RM 901 (harga ahli RM 860)
Penjimatan sehingga RM342 dan automatik free keahlian Shaklee.

Sekarang lah masa terbaik untuk anda memulakan rejim skincare dengan Youth Shaklee.

 Daftar ahli Shaklee 2019

Maklumat lanjut untuk sebarang info dan promosi produk Shaklee,

 Whatsapp Pengedar Shaklee

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

10.1.19

5 Tips Rahsia Petua Kulit Cantik

Tips Rahsia Petua Kulit Cantik
Tips Rahsia Petua Kulit Cantik
5 Tips Rahsia Petua Kulit Cantik | Rutin penjagaan kulit membantu kulit cantik berseri! Berikut 5 tips untuk menjaga kulit agar kelihatan segar sepanjang hari.

1. Tidur
Kita digalakkan tidur selama 8 jam sehari. Kurang tidur akan mengakibatkan lingkaran gelap bawah mata dan kulit kusam. Jika kita kurang tidur pada waktu malam, sebaiknya sapu krim mata pada keesokan pagi. YOUTH® Restoring Eye Treatment diformulasikan untuk memberikan manfaat anti-penuaan dan mengurangkan lingkaran gelap bawah mata yang kelihatan.

2. Diet seimbang
Kesibukan gaya hidup kini menyukarkan kita untuk mengambil makanan yang seimbang. Sebanyak mana pun kita mengambil buah-buahan dan sayur-sayuran setiap hari, agak sukar untuk memenuhi keperluan nutrisi yang kita perlukan melalui makanan tersebut. Pengambilan multivitamin serbuk MealShakes atau tablet Vitalea untuk meningkatkan sumber mineral dan zat galian.

3. Hidrasi
Air adalah penggalak terbaik untuk kulit. Pastikan kita minum air untuk mengelakkan kulit daripada kering. Kita digalakkan menukar ke pelembap ultra-hidrasi untuk memenuhi keperluan kelembapan kulit wajah.

Kita digalakkan memakai topeng muka jenis hidrasi sebelum memakai mekap untuk mengekalkan kelembapan kulit. Jangan lupa memakai krim malam untuk hasil di pagi hari yang lebih segar.

BACA JUGA Krim Malam Youth Skincare Shaklee
SERTA Krim Mata Berkesan Untuk Seawal Umur 20-an

4. Krim BB
Krim BB disapu selepas memakai pelembap untuk menyerlah tona wajah dan menutup sebarang celaan di wajah. Krim BB akan mengekalkan kesegaran wajah sepanjang hari.

5. Senyum
Selain penjagaan wajah dan badan, kegembiraan juga penting. Apapun yang berlaku, pastikan untuk kekal tersenyum kerana itulah cara terbaik untuk menonjolkan kecantikan diri kita.

Semoga kita semua mendapat manfaat hasil perkongsian kami mengenai 5 Tips Rahsia Petua Kulit Cantik ini.
Diharapkan para pembaca dapat share 5 Tips Rahsia Petua Kulit Cantik ini untuk lebih ramai orang tahu dan mendapatkan kebaikan.

Nak produk Shaklee?


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

7.1.19

2 Cara Mudah Nak Daftar Menjadi Dropship Shaklee 2019

Cara Mudah Nak Daftar Menjadi Dropship Shaklee 2019
Cara Mudah Nak Daftar Menjadi Dropship Shaklee 2019
2 Cara Mudah Nak Daftar Menjadi Dropship Shaklee 2019 | Bisnes dropship Shaklee hanya memerlukan modal yang rendah, mudah dilakukan dan menjadi pilihan ramai.

Antara manfaat yang diperoleh melalui bisnes dropship Shaklee

1) Kita boleh memulakan bisnes bersama Shaklee dengan modal serendah RM65 sahaja. Ini adalah untuk pendaftaran keahlian dan starter kit yang mengandungi innfo produk, tips marketing, jadual bonus dan sebagainya.

Cara Mudah Nak Daftar Menjadi Dropship Shaklee 2019
Cara Mudah Nak Daftar Menjadi Dropship Shaklee 2019
Keahlian adalah percuma jika buat pembelian pada uv yang cukup.

Bisnes Shaklee ini sebenarnya TAK PERLU BORONG DAN SIMPAN STOK. Ia adalah sebuah bisnes jual beli produk yang sangat bagus oleh sebuah syarikat yang kukuh, dikuasakan dengan multilevel dan mengimplentasi konsep dropship.

Cara Mudah Nak Daftar Menjadi Dropship Shaklee 2019
Cara Mudah Nak Daftar Menjadi Dropship Shaklee 2019
2) Setelah mendaftar keahlian, kita akan terus dapat akses ke laman web yang lengkap dengan sistem shopping cart untuk proses pembelian produk secara online serta untuk memantau agen di bawah kita.

Cara Mudah Nak Daftar Menjadi Dropship Shaklee 2019
Cara Mudah Nak Daftar Menjadi Dropship Shaklee 2019
3) Shaklee menawarkan 3 jenis pendapatan iaitu, bonus tunai, bonus kereta dan bonus conference.

Bonus tunai terbahagi kepada 2 iaitu komisyen (21%) dan untung runcit

Untung runcit bermaksud, untung tunai yang kita akan dapat apabila berjaya menjual sesuatu produk.

Contoh
Produk A berharga RM150, harga ahli hanya RM128, Jadi, kita telah mendapat keuntungan sebanyak RM22 untuk produk tersebut.

UNTUNG KOMISYEN (BONUS) pula, bergantung kepada jumlah jualan keseluruhan berdasarkan point. Minimum point layak untuk mendapat point ialah 150point.

Contoh
Produk A, mempunyai nilai 39 point

Jika kita menjual 5 unit produk A, ia sudah melayakkan kita untuk mendapat komisyen sebanyak 5%. Bonus ini akan dimasukkan terus ke dalam akaun bank kita pada 15hb setiap bulan.

Terdapat 2 cara mudah untuk daftar dropship Shaklee.

Cara 1 : Pembelian starter kit ahli RM 65
Starter Kit terdiri daripada:
Mini product Guide
Shaklee Difference
Product Guide
Business Guide
Cara Mudah Nak Daftar Menjadi Dropship Shaklee 2019
Cara Mudah Nak Daftar Menjadi Dropship Shaklee 2019
Cara 2 : Pembelian Jom Shaklee Starter Pack
Ini adalah promosi khas untuk mereka yang baru nak register sebagai ahli.
Ahli baru boleh pilih mana-mana:
Wellness Starter Pack ATAU
Vivix Twin Starter Pack ATAU
YOUTH Starter Pack
dan dapat FREE membership.

Anda juga boleh membeli 2 set lain yang tersebut pada harga diskaun dalam masa 60 hari.
Promosi berjalan sehingga 28 Februari 2019.

Cara Mudah Nak Daftar Menjadi Dropship Shaklee 2019
Cara Mudah Nak Daftar Menjadi Dropship Shaklee 2019

Cara Mudah Nak Daftar Menjadi Dropship Shaklee 2019
Cara Mudah Nak Daftar Menjadi Dropship Shaklee 2019
Cara Mudah Nak Daftar Menjadi Dropship Shaklee 2019
Cara Mudah Nak Daftar Menjadi Dropship Shaklee 2019

Jom Daftar Menjadi Dropship Shaklee 2019
Terus hubungi kami di Whatsapp

Cara Mudah Nak Daftar Menjadi Dropship Shaklee

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

29.12.18

Krim Malam Skincare Youth Shaklee Manfaat Perbezaan Kelebihan

Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream. Krim malam bebas bahan kimia, semulajadi dan terbukti berkesan.

MANFAAT KRIM MALAM YOUTH SHAKLEE KEPADA KULIT
Krim Malam Youth Shaklee ini membantu menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur.

Campuran botanikal khas Youth Shaklee membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit kelihatan lebih muda, licin dan cerah.

MENEPATI STANDARD KESELAMATAN YANG TINGGI
Krim malam Youth Shaklee ini telah diuji oleh pakar dermatologi dan ophthalmologist bagi mengesahkan keselamatan penggunaan Youth kepada anda.

Dan yang bestnya krim malam Youth Shaklee ini bersifat hypoallergenic, iaitu tidak menimbulkan kesan alergik kepada kulit anda.

SESUAI DENGAN SEMUA JENIS KULIT
Selain itu, krim malam Youth Shaklee ini juga disahkan non-comedogenic, iaitu tidak menyumbat pori2 muka semasa kita tidur. Sebaliknya krim malam Youth Shaklee meresap dengan baik ke liang2 pori wajah kita.

Sebab itulah kena pilih krim malam yang sesuai dengan semua jenis kulit. Kalau kita travel ke negara lain, kulit kita berubah macam mana pun krim malam Youth masih boleh digunakan.

BEBAS BAHAN KIMIA
Set penjagaan wajah Shaklee telah dijamin dan disahkan bebas daripada 1500 bahan kimia.

Antaranya ialah;

Lauryl sulfates/Laureth sulfates
Synthetic fragrance
Formaldehyde donating preservatives
Resorcinol
Mineral Oil/Paraffin/Petrolatum
Microbeads (microplastics)
EDTA
Ethanolamines (MEA/DEA/TEA)
Benzophenone
Phthalates
Cyclosilicone
Quaternary ammonium compounds
Quaternium-15
Hydroquinon
Synthetic colours
Animal Derived Ingredients
Lanolin
Propylene glycol
Heavy Metals
Mercury
Silver & Salt
Barium salts
Solvents
Toluene
Chlorofluorocarbon propellants
Perfluorinated compounds
Coal Tar
Talc
Wheat (Gluten)

Perbezaan Krim Malam Skincare Youth Shaklee

Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream

Terdapat dua jenis krim malam di dalam rejim skincare Youth

1. Advanced Renewal Night Cream- RICH

Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Bila sebut Rich maknanya kaya/pekat. Krim yang kaya ni bagus untuk menghidrat dan melembutkan kulit secara mendalam.
Krim malam ini diformulasi dengan shea butter dan jojoba menghidratkan kulit dengan mendalam serta melembutkan kulit.

Alga Marin ditambah dengan anti oksida yang kaya dengan vitamin membantu mengecas dan membantu sel kulit semasa kita tidur, membuatkan kulit kita kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Krim malam ini dikuasakan oleh : Vital Repair+®,Lotus Japonicus, Shea Butter dan Jojoba.

2. Advanced Renewal Night Cream- LIGHT /Ringan

Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Jenis ni sesuai untuk mereka yang sukakan tekstur krim malam yang lebih ringan.

Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa tidur. Campuran botanikal khas membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Krim malam ini dikuasakan oleh:Vital Repair+®,Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis.

Kelebihan Shaklee Youth Night Cream, Merawat Bukan Sekadar Mencerah!
Kebanyakan krim malam lain cuma fokus untuk mencerahkan kulit dan melembapkan kulit.

Paling istimewanya Shaklee Youth Night Cream ni ia bukan sekadar mencerah dan melembap tapi ia juga merawat kulit.

Jadi sel kulit anda yang dah rosak akibat sinaran UV dan sebagainya tu dirawat dan menjadikan kulit anda sihat dan cerah!

Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
1. Mengandungi Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus serta anti oksida yang menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa tidur.
2. Mengandungi campuran bahan botani yang membantu penghasilan kolagen dan elastin yang membuatkan kulit kelihatan lebih muda, lembut, halus dan glowing.
3. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Kandungan botanikal aktif dan berkuasa di dalam Advanced Renewal Night Cream

1. Vital Repair + Complex
Vital Repair + Complex mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yagn merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

2. Ekstrak Muscadine Grape
Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses paten melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.
Membantu untuk melindungi kulit dengan menyediakan perlindungan daripada kulit mengalami kerosakan DNA

3. Schisandra Chinensis
Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit. Ekstrak Schisandra Chinensis menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

4. Lotus Japonicus
Youth Complex yang di dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. Youth Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan ekstrak Schisandra Chinensis Fruit, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit secara berstruktur.

Ramai pengguna berpuashati dengan Skincare Youth Shaklee.
Malah saya sendiri pun pengguna starset set ini dan hasilnya nampak sangat berbeza selama 3 bulan penggunaan.

Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream

Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream

Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream

Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream

Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream

Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream

Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Krim Malam Skincare Youth Shaklee | Manfaat, Perbezaan dan Kelebihan Advanced Renewal Night Cream
Berita gembira untuk anda yang ingin mencuba Skincare Youth Shaklee.
Kini ada promosi Starter Set bagi Skincare Youth Shaklee.
Penjimatan sehingga RM 364


Percuma keahlian/membership
Percuma postage
Malah dapat cash back bonus bulan seterusnya.

Anda boleh terus mendaftar sebagai ahli dan membuat belian Starter Set Skincare Youth Shaklee


Nak tahu lebih lanjut mengenai promosi Jom Shaklee Starter Pack,
hubungi kami


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading

28.12.18

Skincare Youth Shaklee | Fungsi Kebaikan Perbezaan Testimoni


Youth Skincare Shaklee ialah produk terbaru Shaklee yang menggantikan skincare Nutriwhite dan Enfuselle Shaklee yang mana Youth Skincare Shaklee ni sangat sesuai untuk sama ada lelaki mahupun perempuan supaya Nampak Lebih Muda Lebih Lama (Look Younger Longer).

Produk Skincare Youth Shaklee dicipta khas untuk Shaklee dan terbukti berkesan untuk memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan kulit, menegangkan kulit dan mengurankan kedutan pada kulit. Diformulasikan dengan bahan aktif yang hanya milik Shaklee, Youth Shaklee akan memberikan kesan yang sangat baik dalam 4 langkah.



Perbezaan Skincare Youth Shaklee

Shaklee Buat Kajian Klinikal!
Shaklee membuktikan dengan kajian saintifik mereka yang memang CONFIRM pakai YOUTH Shaklee ni akan jadi jauh lebih muda. Kajian saintifik ini dibuat dan dibangunkan oleh pakar-pakar kulit antarabangsa (World Class Skin Experts). Skin Age Index diukur dan terbukti memang pengguna YOUTH Shaklee transform menjadi awet muda.

Skin Age Index dibangunkan oleh pakar kulit bertaraf dunia pada tahun 2013. Penyelidik (bukan di bawah Shaklee ye) telah mengkaji kulit lebih 100 wanita di antara umur 20 hingga 60 tahun dan telah menentukan 10 parameter yang berubah apabila kita meningkat usia. Daripada kajian mengenai Skin Age Index ini, mereka berjaya menghasilkan satu cara terbaru yang lebih jitu dalam menentukan umur serta penampilan kulit anda berdasarkan sama ada 10 parameter ini hadir atau tidak.

Antara parameter yang dikaji adalah:
Kedutan kulit
Saiz pori
Tona kulit
Keanjalan
Tekstur kulit
Hiperpigmentasi
Seri kulit
Kekenduran

Bagaimana Ujian Klinikal YOUTH Dilaksanakan?
YOUTH Shaklee telah diuji oleh "independent 3rd party clinical testing laboratory" melibatkan 60 wanita dari pelbagai peringkat umur dan jenis kulit. Skin Age Index mereka telah diukur sebelum YOUTH mula digunakan. Mereka menggunakan "Advanced Anti-aging regimen" 2 kali sehari seperti yang diarahkan.

Kesemua pengguna awal YOUTH Shaklee transform kulit mereka menjadi lebih muda dan 2/3 daripada kepada 10 tahun lebih muda dengan Rangkaian Produk Kecantikan Terbaik ini!

100% pengguna YOUTH Shaklee memang tampak jauh lebih muda dengan hanya 7 hari penggunaan, dan jika penggunaan diteruskan lebih lama, 2/3 daripada pengguna ni memang bertukar umur kulitnya kepada 10 tahun lebih muda.

 Sebelum guna Youth

Garis melintang adalah
garisan umur; iaitu dari bawah 40 tahun, 50 tahun dan 60 tahun. Bintik-bintik tu adalah bilangan sample pengguna dengan umur masing-masing. ada yang 40 an, ada yang 40 an dan ada yang 60 an.

Selepas guna Youth

Boleh nampak tak bintik-bintik tu turun ke bawah. Haaa itulah maksudnya Age Skin Index mereka turun. Ternyata memang umur mereka shifted ke umur yang jauh lebih muda.

Shaklee Bebas Bahan Kimia Berbahaya!
Semua produk Shaklee direka dan dihasilkan tanpa bahan kimia yang merbahaya dan tiada bahan-bahan yang meragukan yang mana kebanyakan produk kecantikan lain memang ada mengandungi bahan-bahan berbahaya ini.

Shaklee telah menguji lebih daripada 350 bahan pencemar, racun perosak, dan bendasing pada setiap bahan botanikal baru, sebanyak 3 kali ganda berbanding dengan yang diperlukan. Malah, Shaklee telah menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan yang produk Shaklee ni selamat.

Shaklee juga sentiasa mengutamakan Bumi – Shaklee adalah syarikat yang pertama dalam dunia yang telah berjaya seimbangkan pelepasan karbon supaya tiada jejak karbon yang tertinggal pada planet kita dalam masa menghasilkan produk-produk Shaklee yang berkualiti tinggi.

Shaklee tak gunakan bahan-bahan berbahaya dalam Skincare ini. Berikut adalah antara 1,500 Bahan Yang Terlalu Panjang Untuk Disenaraikan. Inilah Sebahagian Daripadanya:

Lauryl sulfates/Laureth sulfates
Synthetic fragrance
Parabens
Formaldehyde donating preservatives
Other preservatives
Mineral Oil/Paraffin/Petrolatum
Microbeads (microplastics)
EDTA
Ethanolamines (MEA/DEA/TEA)
Chemical Sunscreens
Benzophenone
Phthalates
Cyclosilicone
Quaternary ammonium compounds
Quaternium-15
Hydroquinone
Synthetic colours
Animal Derived Ingredients
Lanolin
PEGs
Propylene glycol
Heavy Metals
Mercury
Silver & Salts
Barium salts
Solvents
Toluene
Chlorofluorocarbon propellants
Perfluorinated compounds
Coal Tar
Talc
Wheat (Gluten)

Pengguna starset set Youth Skincare Shaklee ramai yang berpuashati dengan hasil yang mereka dapat. Contohnya macam kakak-kakak kat bawah ni.










Camne, dah tergoda ke? Hehehehe

Jika dah tergoda, ada tawaran menarik untuk anda.
Sempena promosi Jom Shaklee Starter Pack. Jimat sehingga RM 390


Percuma keahlian/membership
Percuma postage
Malah dapat cash back bonus bulan seterusnya.

Anda boleh terus mendaftar sebagai ahli dan membuat belian Starter Set Skincare Youth Shaklee


Nak tahu lebih lanjut mengenai promosi Jom Shaklee Starter Pack,
hubungi kami


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Continue Reading