0
Ibu Mengandung Masalah HB Rendah Ibu Mengandung Masalah HB Rendah

Saya dah amalkan Shaklee ni selama 9 bulan iaitu ketika usia kandungan saya 5 bulan. Punca saya ‘jatuh hati’ dengan Shaklee adalah diseba...

Baca lagi »

0
Suami Berjaya Berhenti Merokok Suami Berjaya Berhenti Merokok

Saya seorang perokok tegar, awal saya merokok pada usia belasan tahun, hampir 30th lebih saya bergaul dengan nikotin…bayangkan 1 hari say...

Baca lagi »

0
Kulit Wajah Jerawat Teruk Kulit Wajah Jerawat Teruk

Perkongsian saya adalah berkaitan dengan kulit wajah saya yang bermasalah teruk selepas saya melahirkan anak pertama pada November Tahun...

Baca lagi »

0
Luka Accident Hilang Dengan ESP Shaklee Luka Accident Hilang Dengan ESP Shaklee

Ni kisah Tahun 2013. Zaman kampus,terlibat dengan excident.. masa tu memang dah consume Shaklee. Tapi tak bape konsisten. Time ingat ame...

Baca lagi »

0
Wajah Lebih Runcing, Muka Lebih Pink Wajah Lebih Runcing, Muka Lebih Pink

Mak tak ada masalah kesihatan, cuma badan mak berisi & besar, bila besar kaki mak tak dapat tampung badan dia jadi selalu juga sakit ...

Baca lagi »

1
Bacaan Kolesterol Turun Bacaan Kolesterol Turun

PECAH JUA 'TUKUN' KOLESTEROL MAK YANG DEGIL πŸ˜‚ Mak Ain kolesterol tinggi, tak pernah bawah 6. Rajin exercise, makan pun agak j...

Baca lagi »

1
Bagaimana Vivix Shaklee Tercipta? Bagaimana Vivix Shaklee Tercipta?

Vivix dicipta dan diasingkan secara unik, sedang dipaten, dengan campuran polifenol yang melawan penuaan selular. Shaklee menjamin kesel...

Baca lagi »

0
Akhirnya, Operation Mata Mak Dibatalkan !! Akhirnya, Operation Mata Mak Dibatalkan !!

Permulaannya, mak zu tidak berapa nak mahu ikhtiar bersama Vivix, memandangkan sudah capai stage 4 buah pinggang dan doktor nak buat ope...

Baca lagi »

0
Set Ramadhan Shaklee : Kekal Bertenaga Sepanjang Berpuasa Set Ramadhan Shaklee : Kekal Bertenaga Sepanjang Berpuasa

Antara dugaan berpuasa adalah cara kekal bertenaga sepanjang menahan lapar dan dahaga daripada waktu Subuh sehinggalah ke senja. Menurut...

Baca lagi »

0
Kanser Prostat Tahap 4 Kanser Prostat Tahap 4

Ayah saya sendiri disahkan ada kanser prostat stage 4, lebih kurang 17bulan yang lepas. Doktor kata sel kanser dah merebak ke tulang-tul...

Baca lagi »
 
 
Top